Închide meniul

Lionel Messi, în vizorul autorităţilor după ce şi-a chemat toţi colegii la grătar! Agenţia de Sănătate Publică a deschis o anchetă, iar Barcelona riscă sancţiuni

Dragoș Vasile Publicat: 4 mai 2021, 15:41 / Actualizat: 22 iunie 2022, 16:46

Lionel Messi, în vizorul autorităţilor după ce şi-a chemat toţi colegii la grătar! Agenţia de Sănătate Publică a deschis o anchetă, iar Barcelona riscă sancţiuni

profimediaimages.ro

Messi a alertat autorităţile din Spania după ce şi-a chemat toţi colegii la grătar

  • Messi a alertat autorităţile din Spania
  • Agenţia de Sănătate Publică investighează o posibilă încălcare a protocolului sanitar

Lionel Messi a intrat în vizorul autorităţilor regionale din Catalonia! Invitaţia lansată de Lionel Messi coechipierilor săi, de a participa la un grătar acasă la el, ar putea costa FC Barcelona scump. Potrivit Radio COPE, o anchetă a fost deschisă de Agenţia de Sănătate Publică din Catalonia pentru a stabili dacă actualul protocol de sănătate a fost respectat. În caz contrar, sancţiunile ar putea fi luate de liga profesionistă (LaLiga), care urmăreşte îndeaproape cazul, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Obiectivul acestei întâlniri a fost de a consolida legăturile în vestiar, înaintea sprintului final în campionat. Dar prezenţa multor participanţi a alertat autorităţile.

Anunţul făcut de vicepreşedintele interimar al Cataloniei

Luni seară, după şedinţa săptămânală a guvernului regional, vicepreşedintele interimar al Cataloniei, Pere Aragonès, a confirmat că Agenţia de Sănătate Publică „va studia” acest dosar şi „va stabili din punct de vedere tehnic dacă este acum necesar să ia măsuri suplimentare”, pentru a preveni producerea altor astfel de situaţii.

Reclamă

Echipa lui Diego Simeone a făcut recent o adunare similară, dar nu a fost pedepsită de ligă pentru că i-a informat din timp pe oficiali şi s-a asigurat că toate protocoalele sunt respectate, ceea ce Barca nu a făcut.

Reclamă

Lionel Messi, mutare de titlu. Şi-a chemat, în premieră, toţi coechipierii la el acasă

Golgheter în campionatul Spaniei, cu 28 de goluri, Lionel Messi a încercat să unească şi mai mult grupul. Toţi jucătorii grupării blaugrana au fost invitaţi, alături de soţii şi prietene, la vila căpitanului.

Cel mai bun marcator din istoria Barcelonei a ţinut să le amintească importanţa derby-ului de etapa viitoare, cu Atletico. În cazul unei victorii, catalanii sunt noul lider din La Liga.

Potrivit Mundo Deportivo, la vila lui Messi s-a servit grătar tipic argentinian. Este o premieră! Niciodată, în cei 17 ani în care a jucat pe Camp Nou, legenda Barcelonei nu şi-a chemat toţi colegii la el acasă pentru a sărbători o victorie.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League