Închide meniul

Manchester City – PSG | Neymar, declaraţii uriaşe înainte de returul semifinalelor Champions League. "Ne întoarcem cu victorie chiar dacă ar trebui să mor pe teren"

Antena Sport Publicat: 3 mai 2021, 6:01

Reclamă
Manchester City – PSG | Neymar, declaraţii uriaşe înainte de returul semifinalelor Champions League. "Ne întoarcem cu victorie chiar dacă ar trebui să mor pe teren"

ProfimediaImages

Neymar, declaraţii războinice înainte de Manchester City - PSG

"Avem un meci foarte greu împotriva lui Manchester City, dar trebuie să credem. Fiecare fan al lui PSG trebuie să creadă în noi. Sunt primul care voi ieşi în faţă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt primul războinic care va lua parte la acest război. Voi face tot posibilul şi voi da totul pentru a ne întoarce cu o victorie şi o calificare, chiar dacă ar trebui să mor pe teren", a spus Neymar, citat de globoesporte.globo.com.

Manchester City – PSG | Francezii nu renunţă la lupta pentru calificarea în finală

Antrenorul campioanei Franței a ținut să îi anunțe pe fani că lupta este departe de a fi încheiată. Eșecul cu City nu îl sperie pe Pochettino, cel care are încredere că jucătorii săi pot da lovitura în Anglia. A amintit de victoriile obținute în ultimele două deplasări din Ligă, 4-1 cu Barcelona și 3-2 cu Bayern.

"Am fost mult mai buni decât ei în prima repriză. În a doua, am ratat câteva ocazii importante. Nu am reușit să rămânem la cel mai ridicat nivel, iar aici va fi cheia meciului retur. Știm că putem să revenim! Două acțiuni ale lor au schimbat fața meciului.

Vom vedea în ce formă vom fi marți. Avem amintiri plăcute din meciurile jucate în deplasare. Am evoluat bine în Barcelona, apoi la Munchen. Am făcut deja meciuri grozave departe de casă. Avem încredere în noi!

Reclamă

Trebuie să stăm calmi. Suntem cu toții dezamăgiți, dar este departe de a fi încheiată soarta acestei duble! Trebuie să ne recuperăm și să ne gândim la noi. Știm că avem potențial. Am dominat meciul în prima repriză, trebuie să arătăm acea intensitate pe care am avut-o în prima oră", a declarat Mauricio Pochettino

A fost pentru prima dată când Kylian Mbappe nu a reușit să trimită nici măcar un șut într-un meci din UEFA Champions League în care a jucat 90 de minute! În cele 9 meciuri din această ediție a Ligii, starul lui PSG își trecuse în cont 25 de șuturi (15 cadrate!).

Returul dintre Manchester City și PSG va fi pe 4 mai și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și