Închide meniul

Manchester City – PSG | Neymar, declaraţii uriaşe înainte de returul semifinalelor Champions League. "Ne întoarcem cu victorie chiar dacă ar trebui să mor pe teren"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2021, 6:01

Manchester City – PSG | Neymar, declaraţii uriaşe înainte de returul semifinalelor Champions League. "Ne întoarcem cu victorie chiar dacă ar trebui să mor pe teren"

ProfimediaImages

Neymar, declaraţii războinice înainte de Manchester City - PSG

"Avem un meci foarte greu împotriva lui Manchester City, dar trebuie să credem. Fiecare fan al lui PSG trebuie să creadă în noi. Sunt primul care voi ieşi în faţă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt primul războinic care va lua parte la acest război. Voi face tot posibilul şi voi da totul pentru a ne întoarce cu o victorie şi o calificare, chiar dacă ar trebui să mor pe teren", a spus Neymar, citat de globoesporte.globo.com.

Manchester City – PSG | Francezii nu renunţă la lupta pentru calificarea în finală

Antrenorul campioanei Franței a ținut să îi anunțe pe fani că lupta este departe de a fi încheiată. Eșecul cu City nu îl sperie pe Pochettino, cel care are încredere că jucătorii săi pot da lovitura în Anglia. A amintit de victoriile obținute în ultimele două deplasări din Ligă, 4-1 cu Barcelona și 3-2 cu Bayern.

"Am fost mult mai buni decât ei în prima repriză. În a doua, am ratat câteva ocazii importante. Nu am reușit să rămânem la cel mai ridicat nivel, iar aici va fi cheia meciului retur. Știm că putem să revenim! Două acțiuni ale lor au schimbat fața meciului.

Vom vedea în ce formă vom fi marți. Avem amintiri plăcute din meciurile jucate în deplasare. Am evoluat bine în Barcelona, apoi la Munchen. Am făcut deja meciuri grozave departe de casă. Avem încredere în noi!

Reclamă

Trebuie să stăm calmi. Suntem cu toții dezamăgiți, dar este departe de a fi încheiată soarta acestei duble! Trebuie să ne recuperăm și să ne gândim la noi. Știm că avem potențial. Am dominat meciul în prima repriză, trebuie să arătăm acea intensitate pe care am avut-o în prima oră", a declarat Mauricio Pochettino

A fost pentru prima dată când Kylian Mbappe nu a reușit să trimită nici măcar un șut într-un meci din UEFA Champions League în care a jucat 90 de minute! În cele 9 meciuri din această ediție a Ligii, starul lui PSG își trecuse în cont 25 de șuturi (15 cadrate!).

Returul dintre Manchester City și PSG va fi pe 4 mai și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și