Închide meniul

Nicolae Stanciu, show de zile mari în Slavia Praga – Viktoria Plzen 5-1! Super-gol înscris de mijlocașul român după ce a devenit campion

Alexandru Ivan Publicat: 2 mai 2021, 19:44

Reclamă
Nicolae Stanciu, show de zile mari în Slavia Praga – Viktoria Plzen 5-1! Super-gol înscris de mijlocașul român după ce a devenit campion

profimediaimages

Nicolae Stanciu, încă un gol pentru Slavia Praga

Stanciu a înscris golul care a stabilit scorul final, în minutul 84. Învingătorii au marcat şi prin Holes ‘6, Kasa ’22 (autogol), Van Buren ’47 şi Bah ’72. Pentru Plzen a înscris Kacer, în minutul 67. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, super-gol în Slavia Praga – Viktoria Plzen 5-1

Stanciu a primit mingea pe piciorul drept, la marginea careului. Românul n-a stat pe gânduri și a șutat din prima la poartă. Șutul, expediat la firul ierbii, s-a oprit lângă bară.

VEZI VIDEO AICI CU GOLUL LUI NICOLAE STANCIU

Stanciu a fost doar rezervă cu Viktoria Plzen, dar a intrat pe teren în minutul 46. Este pentru prima dată după 4 etape când mijlocașul român nu prinde primul "11" la Slavia Praga. 

A fost al 16-lea gol în toate competițiile pentru Nicolae Stanciu. Românul are în cont și 7 assist-uri.

Reclamă

Nicolae Stanciu  a fost unul dintre MVP-urile Slaviei Praga în acest sezon. Românul a fost exponențial și în parcursul din Europa League al cehilor, unde Slavia s-a oprit în "sferturi". 

Nicolae Stanciu, din nou campion în Cehia

Jucătorii de la Slavia Praga au aflat că sunt campioni chiar înainte să intre pe teren împotriva lui Plzen. Echipa lui Nicolae Stanciu a devenit matematic campioană după remiza dintre Slovan Liberec și Sparta Praga, scor 2-2.

Pentru Nicolae Stanciu este al 5-lea titlu de campion din carieră și al doilea alături de Slavia Praga. El mai are două campionate câștigate cu FCSB și unul cu Anderlecht.

Reclamă 4 / 0/3

Stanciu poate câștiga și Cupa în acest sezon. Slavia este calificată în semifinale, acolo unde va da piept cu rivala Sparta Praga. Dacă trece de Sparta, echipa românului va juca în finală cu Plzen.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și