Închide meniul

Nicolae Stanciu, show de zile mari în Slavia Praga – Viktoria Plzen 5-1! Super-gol înscris de mijlocașul român după ce a devenit campion

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 mai 2021, 19:44

Nicolae Stanciu, show de zile mari în Slavia Praga – Viktoria Plzen 5-1! Super-gol înscris de mijlocașul român după ce a devenit campion

profimediaimages

Nicolae Stanciu, încă un gol pentru Slavia Praga

Stanciu a înscris golul care a stabilit scorul final, în minutul 84. Învingătorii au marcat şi prin Holes ‘6, Kasa ’22 (autogol), Van Buren ’47 şi Bah ’72. Pentru Plzen a înscris Kacer, în minutul 67. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, super-gol în Slavia Praga – Viktoria Plzen 5-1

Stanciu a primit mingea pe piciorul drept, la marginea careului. Românul n-a stat pe gânduri și a șutat din prima la poartă. Șutul, expediat la firul ierbii, s-a oprit lângă bară.

VEZI VIDEO AICI CU GOLUL LUI NICOLAE STANCIU

Stanciu a fost doar rezervă cu Viktoria Plzen, dar a intrat pe teren în minutul 46. Este pentru prima dată după 4 etape când mijlocașul român nu prinde primul "11" la Slavia Praga. 

A fost al 16-lea gol în toate competițiile pentru Nicolae Stanciu. Românul are în cont și 7 assist-uri.

Reclamă

Nicolae Stanciu  a fost unul dintre MVP-urile Slaviei Praga în acest sezon. Românul a fost exponențial și în parcursul din Europa League al cehilor, unde Slavia s-a oprit în "sferturi". 

Nicolae Stanciu, din nou campion în Cehia

Jucătorii de la Slavia Praga au aflat că sunt campioni chiar înainte să intre pe teren împotriva lui Plzen. Echipa lui Nicolae Stanciu a devenit matematic campioană după remiza dintre Slovan Liberec și Sparta Praga, scor 2-2.

Pentru Nicolae Stanciu este al 5-lea titlu de campion din carieră și al doilea alături de Slavia Praga. El mai are două campionate câștigate cu FCSB și unul cu Anderlecht.

Reclamă 4 / 0/3

Stanciu poate câștiga și Cupa în acest sezon. Slavia este calificată în semifinale, acolo unde va da piept cu rivala Sparta Praga. Dacă trece de Sparta, echipa românului va juca în finală cu Plzen.

Recomandări
  • Slavia Praga - Viktoria Plzen 5-1
  • Nicolae Stanciu, prestație excelentă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și