Închide meniul

Valencia – Barcelona 2-3. Catalanii păstrează suspansul în lupta la titlu. Lionel Messi, dublă de vis pe Mestalla. Cum arată clasamentul în La Liga

Alexandru Ivan Publicat: 2 mai 2021, 20:50

Reclamă
Valencia – Barcelona 2-3. Catalanii păstrează suspansul în lupta la titlu. Lionel Messi, dublă de vis pe Mestalla. Cum arată clasamentul în La Liga

profimediaimages

Valencia - Barcelona

După o primă repriză fără goluri, meciul s-a dezghețat după pauză. Gabriel Paulista a deschis scorul pentru Valencia în minutul 50, dar Messi a egalat doar 7 minute mai târziu, după care Griezmann a adus-o pe Barcelona în avantaj în minutul 63. Messi a ieșit din nou la rampă și a lovit dintr-o fază fază fixă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CLICK AICI SĂ VEZI GOLUL LUI LIONEL MESSI

Valencia a mai marcat o dată până la final, prin Carlos Soler, dar n-a fost suficient pentru ca "Liliecii" să smulgă un punct. 

Luptă nebună la titlu în La Liga 

După acest rezultat, Barcelona s-a apropiat la două puncte de liderul Atletico Madrid, cu 4 etape rămase de jucat. Real Madrid ocupă locul secund, la egalitate de puncte cu catalanii, dar cu un golaveraj mai bun.

Și Sevilla are șanse matematice la titlu. Andaluzii se pot apropia la 3 puncte de Atletico Madrid cu o victorie împotriva lui Athletic Bilbao.

Reclamă

Cum arată clasamentul din La Liga

Valencia – Barcelona 2-3

Min 90: Final de meci. Barcelona câștigă cu 3-2. 

Min 83: GOOOL Valencia! Carlos Soler a marcat pentru gazde și încinge finalul de partidă

Min 69: GOOOL Barcelona! Lionel Messi a făcut dubla din lovitură liberă!

Reclamă 4 / 0/3

Min 63: GOOOL Barcelona! Antoine Griezmann a adus avantajul oaspeţilor!

Min 58: GOOOL Barcelona! Lionel Messi a restabilit egalitatea.

Min 50: GOOOL Valencia! Gabriel Paulista a deschis scorul pentru gazde.

Min 19: Ocazie pentru Valencia! Gaya șutează în diagonală, dar mingea se duce pe lângă poarta lui Ter Stegen.

Min 12: Ocazie Barcelona! Messi centrează din lovitură liberă, iar Araujo reia din apropiere, dar Cillessen are o intervenție bună

Min 1: A început meciul. 

Valencia: Cillessen –  Correia, Paulista, Guillamón, Lato, Gayà – Racic, Wass, Carlos Soler – Guedes, Maxi Gómez. 

Reclamă

Barcelona: Ter Stegen – Araujo, Pique, Lenglet – Dest, De Jong, Busquets, Pedri, Alba – Griezmann, Messi

Misiunea catalanilor este foarte clară. Barcelona trebuie să o învingă pe Valencia dacă vrea să rămână în lupta pentru titlu. Rivalele Real Madrid și Atletico Madrid au câștigat amândouă în această etapă.

 Un pas greșit al echipei lui Koeman ar reduce drastic șansele la titlu. Dacă Barcelona scoate doar o remiză de la Valencia, catalanii rămân la patru puncte de primul loc. În cazul unei înfrângeri, distanța dintre Barcelona și liderul Atletico se face de 5 puncte.

Barcelona a ratat șansa să se instaleze în fotoliul de lider după ce a pierdut cu 1-2 pe Camp Nou împotriva Granadei. Un nou pas greșit ar compromite enorm șansele catalanilor. 

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și