Închide meniul

Valencia – Barcelona 2-3. Catalanii păstrează suspansul în lupta la titlu. Lionel Messi, dublă de vis pe Mestalla. Cum arată clasamentul în La Liga

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 mai 2021, 20:50

Valencia – Barcelona 2-3. Catalanii păstrează suspansul în lupta la titlu. Lionel Messi, dublă de vis pe Mestalla. Cum arată clasamentul în La Liga

profimediaimages

Valencia - Barcelona

După o primă repriză fără goluri, meciul s-a dezghețat după pauză. Gabriel Paulista a deschis scorul pentru Valencia în minutul 50, dar Messi a egalat doar 7 minute mai târziu, după care Griezmann a adus-o pe Barcelona în avantaj în minutul 63. Messi a ieșit din nou la rampă și a lovit dintr-o fază fază fixă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CLICK AICI SĂ VEZI GOLUL LUI LIONEL MESSI

Valencia a mai marcat o dată până la final, prin Carlos Soler, dar n-a fost suficient pentru ca "Liliecii" să smulgă un punct. 

Luptă nebună la titlu în La Liga 

După acest rezultat, Barcelona s-a apropiat la două puncte de liderul Atletico Madrid, cu 4 etape rămase de jucat. Real Madrid ocupă locul secund, la egalitate de puncte cu catalanii, dar cu un golaveraj mai bun.

Și Sevilla are șanse matematice la titlu. Andaluzii se pot apropia la 3 puncte de Atletico Madrid cu o victorie împotriva lui Athletic Bilbao.

Reclamă

Cum arată clasamentul din La Liga

Valencia – Barcelona 2-3

Min 90: Final de meci. Barcelona câștigă cu 3-2. 

Min 83: GOOOL Valencia! Carlos Soler a marcat pentru gazde și încinge finalul de partidă

Min 69: GOOOL Barcelona! Lionel Messi a făcut dubla din lovitură liberă!

Reclamă 4 / 0/3

Min 63: GOOOL Barcelona! Antoine Griezmann a adus avantajul oaspeţilor!

Min 58: GOOOL Barcelona! Lionel Messi a restabilit egalitatea.

Min 50: GOOOL Valencia! Gabriel Paulista a deschis scorul pentru gazde.

Min 19: Ocazie pentru Valencia! Gaya șutează în diagonală, dar mingea se duce pe lângă poarta lui Ter Stegen.

Min 12: Ocazie Barcelona! Messi centrează din lovitură liberă, iar Araujo reia din apropiere, dar Cillessen are o intervenție bună

Min 1: A început meciul. 

Valencia: Cillessen –  Correia, Paulista, Guillamón, Lato, Gayà – Racic, Wass, Carlos Soler – Guedes, Maxi Gómez. 

Reclamă

Barcelona: Ter Stegen – Araujo, Pique, Lenglet – Dest, De Jong, Busquets, Pedri, Alba – Griezmann, Messi

Misiunea catalanilor este foarte clară. Barcelona trebuie să o învingă pe Valencia dacă vrea să rămână în lupta pentru titlu. Rivalele Real Madrid și Atletico Madrid au câștigat amândouă în această etapă.

 Un pas greșit al echipei lui Koeman ar reduce drastic șansele la titlu. Dacă Barcelona scoate doar o remiză de la Valencia, catalanii rămân la patru puncte de primul loc. În cazul unei înfrângeri, distanța dintre Barcelona și liderul Atletico se face de 5 puncte.

Barcelona a ratat șansa să se instaleze în fotoliul de lider după ce a pierdut cu 1-2 pe Camp Nou împotriva Granadei. Un nou pas greșit ar compromite enorm șansele catalanilor. 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și