Închide meniul

VIDEO | Nicolae Stanciu, din nou campion în Cehia! Primele imagini din vestiarul Slaviei Praga! Jucătorii au aflat vestea chiar înainte să intre pe teren

Alexandru Ivan Publicat: 2 mai 2021, 17:24 / Actualizat: 20 iunie 2022, 16:57

Reclamă
VIDEO | Nicolae Stanciu, din nou campion în Cehia! Primele imagini din vestiarul Slaviei Praga! Jucătorii au aflat vestea chiar înainte să intre pe teren

profimediaimages

Nicolae Stanciu, campion cu Slavia Praga

Slavia Praga avea nevoie ca rivala Sparta să nu câștige împotriva lui Liberec. Echipa lui Nicolae Stanciu are 13 puncte peste ocupanta locului secund, cu 4 etape rămase de jucat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, din nou campion în Cehia

Jucătorii de la Slavia au aflat că sunt campioni chiar înaintea meciului de campionat cu Viktoria Plzen. Stanciu&Co n-au declanșat încă fiesta, dar păstrează celebrările pentru finalul jocului.

Pentru Nicolae Stanciu este al 5-lea titlu de campion din carieră și al doilea alături de Slavia Praga. El mai are două campionate câștigate cu FCSB și unul cu Anderlecht.

Reclamă

Stanciu poate câștiga și Cupa în acest sezon. Slavia este calificată în semifinale, acolo unde va da piept cu rivala Sparta Praga. Dacă trece de Sparta, echipa românului va juca în finală cu Plzen.

Nicolae Stanciu, cel mai bun sezon al carierei

Nicolae Stanciu a făcut cel mai bun sezon al carierei. Românul a fost unul dintre MVP-urile Slaviei Praga.

Până acum, Stanciu a înscris 15 goluri și a oferit 7 assist-uri în 40 de meciuri disputate în toate competițiile.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul star de la FCSB a fost exponențial și în parcursul european al Slaviei Praga. Stanciu a reușit un assist în „32-imile” Europa League, împotriva Lui Leicester, și a înscris în ambele manșe din „16-imi”, împotriva lui Rangers. 

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 17:11 LIVE VIDEOCalificările din Etapa de Formula 2 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! Vezi toate știrile
Citește și