Închide meniul

VIDEO | Nicolae Stanciu, din nou campion în Cehia! Primele imagini din vestiarul Slaviei Praga! Jucătorii au aflat vestea chiar înainte să intre pe teren

Alexandru Ivan Publicat: 2 mai 2021, 17:24 / Actualizat: 20 iunie 2022, 16:57

Reclamă
VIDEO | Nicolae Stanciu, din nou campion în Cehia! Primele imagini din vestiarul Slaviei Praga! Jucătorii au aflat vestea chiar înainte să intre pe teren

profimediaimages

Nicolae Stanciu, campion cu Slavia Praga

Slavia Praga avea nevoie ca rivala Sparta să nu câștige împotriva lui Liberec. Echipa lui Nicolae Stanciu are 13 puncte peste ocupanta locului secund, cu 4 etape rămase de jucat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, din nou campion în Cehia

Jucătorii de la Slavia au aflat că sunt campioni chiar înaintea meciului de campionat cu Viktoria Plzen. Stanciu&Co n-au declanșat încă fiesta, dar păstrează celebrările pentru finalul jocului.

Pentru Nicolae Stanciu este al 5-lea titlu de campion din carieră și al doilea alături de Slavia Praga. El mai are două campionate câștigate cu FCSB și unul cu Anderlecht.

Reclamă

Stanciu poate câștiga și Cupa în acest sezon. Slavia este calificată în semifinale, acolo unde va da piept cu rivala Sparta Praga. Dacă trece de Sparta, echipa românului va juca în finală cu Plzen.

Nicolae Stanciu, cel mai bun sezon al carierei

Nicolae Stanciu a făcut cel mai bun sezon al carierei. Românul a fost unul dintre MVP-urile Slaviei Praga.

Până acum, Stanciu a înscris 15 goluri și a oferit 7 assist-uri în 40 de meciuri disputate în toate competițiile.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul star de la FCSB a fost exponențial și în parcursul european al Slaviei Praga. Stanciu a reușit un assist în „32-imile” Europa League, împotriva Lui Leicester, și a înscris în ambele manșe din „16-imi”, împotriva lui Rangers. 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și