Închide meniul

Mircea Lucescu pregăteşte un transfer uriaş! Campionul mondial pe care îl doreşte la Dinamo Kiev

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2021, 9:21 / Actualizat: 15 iunie 2022, 19:59

Reclamă
Mircea Lucescu pregăteşte un transfer uriaş! Campionul mondial pe care îl doreşte la Dinamo Kiev

profimediaimages

Mircea Lucescu l-ar putea antrena la Gianluigi Buffon la Dinamo Kiev

În vârstă de 43 de ani, Buffon s-ar putea despărţi de Juventus la finalul actualului sezon. Cinci echipe îl vor pe legendarul portar italian, scrie tuttosport.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gianluigi Buffon, dorit de Dinamo Kiev

Pe listă este şi clubul cu care Mircea Lucescu tocmai a câştigat titlul de campion al Ucrainei. Dinamo Kiev are concurenţă din partea lui Olympiacos Pireu, Eintracht Frankfurt, Sporting Lisabona şi Galatasaray Istanbul.

Lucescu l-a vrut pe Gianluigi Buffon şi în 2013, când o antrena pe rivala lui Dinamo Kiev, Şahtior Doneţk. Buffon a jucat doar 12 meciuri la Juventus în toate competiţiile din acest sezon. Fostul campion mondial a fost rezerva lui Wojciech Szczesny.

Buffon a mai părăsit-o  o dată pe Juventus, în vara lui 2018. Şi atunci a plecat liber de contract, la PSG. Italianul ar urma să se decidă după finala Cupei Italiei, de pe 19 mai, când Juventus o va înfrunta pe Atalanta.

Când vrea să se retragă Gianluigi Buffon

Gianluigi Buffon a declarat că şi-a programat finalul carierei pentru vara lui 2023, când va avea 45 de ani.

Reclamă

Buffon a vrut să se retragă în 2017, dar a renunţat la idee, pentru că se temea de viaţa fără fotbal. Acum, spune că a scăpat de această frică.

„Am învăţat că nu există nimic sigur în viaţă. (…) În mintea mea am o limită pentru cariera mea de jucător: iunie 2023. Dar s-ar putea să mă retrag şi peste 4 luni”, a spus portarul în vârstă de 43 de ani pentru The Guardian.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și