Închide meniul

Gianluigi Buffon, anunţ despre finalul carierei. "În mintea mea, asta e limita". Ce a spus despre relaţia inedită cu Andrea Pirlo

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 13:01

Gianluigi Buffon, anunţ despre finalul carierei. "În mintea mea, asta e limita". Ce a spus despre relaţia inedită cu Andrea Pirlo

Abaca Press / Giordano Riccardo/IPA/ABACA via Hepta

Gianluigi Buffon a decis care este limita carierei sale de fotbalist

  • Gianluigi Buffon are 43 de ani
  • El a debutat în 1995, la Parma

Gianluigi Buffon a vrut să se retragă în 2017, dar a renunţat la idee, pentru că se temea de viaţa fără fotbal. Acum, spune că a scăpat de această frică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gianluigi Buffon: "În mintea mea, am o limită pentru cariera mea de jucător: iunie 2023"

Fotbalistul italian a acordat un interviu inedit în The Guardian şi a vorbit despre noua dată la care se gândeşte să renunţe la cariera de jucător.

"Am învăţat că nu există nimic sigur în viaţă. (…) În mintea mea am o limită pentru cariera mea de jucător: iunie 2023. Dar s-ar putea să mă retrag şi peste 4 luni", a spus portarul în vârstă de 43 de ani.

Reclamă

Buffon a debutat în urmă cu 26 de ani şi a ajuns acum să fie antrenat de un fost coleg, Andrea Pirlo, care este mai tânăr cu doi ani decât el.

"Ne ştim din 1993. Suntem Gigi şi Andrea, dar de faţă cu ceilalţi va fi mereu 'Mister'. Cu el şi cu Gattuso am împărţit o mare parte a carierei, punctul culminant fiind victoria de la Mondialul din 2006", a spus Buffon.

Reclamă

Jucătorul lui Juventus a vorbit şi despre pandemia de coronavirus. "Prima lună de stare de urgenţă a fost frumoasă. Pentru mine a fost frumos. Am avut timp pentru mine însumi. Nu mi se întâmplase niciodată. Am avut timp să stau cu soţia şi cu copiii mei, să citesc, să mă ocup de hobby-urile mele", a mai declarat Buffon.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Gianluigi Buffon l-a premiat pe Max Verstappen, după ce a obținut pole position-ul, la finalul calificărilor, la Marele Premiu al Arabiei Saudite
AntenaPLAY • 8 mart., 21:02
Gianluigi Buffon l-a premiat pe Max Verstappen, după ce a obținut pole position-ul la Marele Premiu al Arabiei Saudite
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa
Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: "Inima mea este frântă"
Serie A • 29 feb., 17:39
„Vreau să fie clar” Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: „Inima mea este frântă”
Paul Pogba a fost suspendat 4 ani pentru dopaj din fotbal. Anunţul a fost făcut de presa din Italia.
Fotbal extern • 29 feb., 14:08
Paul Pogba, suspendat 4 ani din fotbal pentru dopaj. Verdict devastator pentru starul francez