Închide meniul

Ryan Giggs, găsit vinovat pentru violenţă domestică! Riscă să stea după gratii 6 luni. Selecţionerul Ţării Galilor, OUT de la EURO

Dragoș Vasile Publicat: 23 aprilie 2021, 16:45

Reclamă
Ryan Giggs, găsit vinovat pentru violenţă domestică! Riscă să stea după gratii 6 luni. Selecţionerul Ţării Galilor, OUT de la EURO

Profimedia

Ryan Giggs

Legenda lui Manchester United a fost găsită de agresiune, după ce le-a bătut anul trecut pe Kate Greville, fosta lui iubită, dar şi pe o altă femeie. Giggs riscă să stea după gratii pentru 6 luni, pedeapsa maximă, dar poate scăpa cu o amendă de aproape 6.000 euro. Acesta va fi judecat pe 28 aprilie, informează Skynews.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ryan Giggs, OUT de la EURO 2020

După scandalul monstru în care a fost implicat, naţionala Ţării Galilor a decis ca Giggs să nu stea pe banca echipei în preliminariile CM din 2022. De asemenea, acesta a fost exclus de la EURO 2020. Robert Page va fi selecţionerul galezilor.

"Federaţia de Fotbal din Țara Galilor a fost înştiinţată de Procuratura Crown, după acuzarea lui Ryan Giggs, managerul echipei naționale masculine.

În lumina acestei decizii, Federaţia poate confirma că Robert Page își va asuma rolul de manager al echipei naționale masculine pentru turneul EURO 2020 din această vară. Va fi asistat de Albert Stuivenberg", se arată în comunicatul emis de naţionala Ţării Galilor, citat de Goal.com.

Ryan Giggs are 64 de victorii pentru naționala galeză și o carieră strălucitoare cu Manchester United, unde a câștigat 13 titluri în Premier League, două Ligi ale Campionilor, patru Cupe FA și trei Cupe ale Ligii.

Reclamă

Ryan Giggs, scandal monstru în miez de noapte! A fost arestat pentru violență domestică

Anul trecut, Ryan Giggs a fost arestat sub acuzații de violență domestică. Poliția ar fi fost chemată după o atenționare referitoare la un scandal în care au fost implicați Giggs și iubita sa, Kate Greville. Cei doi s-au împăcat și s-au despărțit în mod constant încă din 2017.

”O femeie în jurul vârstei de 30 de ani a fost găsită cu răni minore, dar nu a avut nevoie de tratament”, este declarația poliției generale din orașul Manchester, conform cotidianului britanic The Sun.

Reclamă 4 / 0/3

”Un bărbat de 46 de ani a fost arestat sub acuzații de atac asupra altei persoane”, mai notau englezii. Giggs ar fi plătit cauțiunea cerută deoarece a fost văzut plecând de la secția de poliție în ziua următoare. În urmă cu câţiva ani, Ryan Giggs a fost în centrul unui scandal monstru cu fratele său. Fostul star al lui United a avut o relaţie de ani de zile cu fosta sa cumnată. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și