Închide meniul

Jose Mourinho, demis după un scandal uriaş cu Daniel Levy? Prima reacţie oficială a clubului

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 10:09

Reclamă
Jose Mourinho, demis după un scandal uriaş cu Daniel Levy? Prima reacţie oficială a clubului

Jose Mourinho i-a taxat pe englezi

Profimedia

"Jose şi stafful său au fost alături de noi în cele mai mari provocări ale clubului. Jose este un adevărat profesionist, care a arătat multă determinare în perioada de pandemie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La un nivel personal, mi-a făcut plăcere să lucrez cu el şi regret că lucrurile nu s-au desfăşurat aşa cum ne-am propus amândoi. Va fi întotdeauna binevenit aici şi vreau să îi mulţumesc pentru munca depusă", a spus Levy, conform site-ului oficial al clubului.

Jose Mourinho, scandal uriaş cu Daniel Levy

Nu numai rezultatele slabe din ultima perioadă ar fi dus la despărţire, ci şi un scandal legat de participarea lui Tottenham în noua competiţie Super Liga Europei. Portughezul nu ar fi fost de acord cu acest lucru şi ar fi refuzat să scoată jucătorii pe teren, la antrenament. 

Este pentru prima oară în cariera lui The Special One când acesta pleacă de la un club fără să câştige niciun trofeu. După 32 de meciuri, Tottenham ocupă locul 7 în campionat, cu 50 de puncte, la cinci puncte de West Ham United, de locul 4, de Champions League.

Echipa londoneză a fost eliminată de Dinamo Zagreb în optimile de finală ale Europa League, cu scorul general de 3-2.

Reclamă
Reclamă

Jose Mourinho, la cel mai slab sezon din carieră

Pe de altă parte, Daniel Levy a decis să nu îi lase oportunitatea lui Jose Mourinho să aibă un nou duel cu Pep Guardiola. Tottenham o întâlneşte pe Manchester City, la finalul acestei săptămâni, în finala Cupei Ligii.

Jose Mourinho a pierdut mai multe meciuri la Tottenham, 23 în 86 de partide, decât o făcuse la celelalte echipe, 15 din 127 la Porto, 21 din 185 la Chelsea, 15 din 108 la Inter şi 22 din 178 la Real Madrid.

Mai mult, sezonul 2020-2021 este cel mai slab din cariera lui Jose Mourinho: el a pierdut 13 meciuri în toate competiţiile, mai multe decât în oricare altă stagiune.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

13:39

Gabriela Ruse, eliminată în primul tur de la China Open! Nu a reușit să treacă de Sijia Wei

13:09

O legendă a Parmei, val de laude pentru Dennis Man! Verdict despre românul care face spectacol în Serie A

12:52

Irina Begu s-a calificat în turul 2 la China Open! Câți bani și-a asigurat, după ce a învins-o pe Ye-Xin Ma

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și