Închide meniul

Jose Mourinho, demis după un scandal uriaş cu Daniel Levy? Prima reacţie oficială a clubului

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 10:09

Reclamă
Jose Mourinho, demis după un scandal uriaş cu Daniel Levy? Prima reacţie oficială a clubului

Jose Mourinho i-a taxat pe englezi

Profimedia

"Jose şi stafful său au fost alături de noi în cele mai mari provocări ale clubului. Jose este un adevărat profesionist, care a arătat multă determinare în perioada de pandemie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La un nivel personal, mi-a făcut plăcere să lucrez cu el şi regret că lucrurile nu s-au desfăşurat aşa cum ne-am propus amândoi. Va fi întotdeauna binevenit aici şi vreau să îi mulţumesc pentru munca depusă", a spus Levy, conform site-ului oficial al clubului.

Jose Mourinho, scandal uriaş cu Daniel Levy

Nu numai rezultatele slabe din ultima perioadă ar fi dus la despărţire, ci şi un scandal legat de participarea lui Tottenham în noua competiţie Super Liga Europei. Portughezul nu ar fi fost de acord cu acest lucru şi ar fi refuzat să scoată jucătorii pe teren, la antrenament. 

Este pentru prima oară în cariera lui The Special One când acesta pleacă de la un club fără să câştige niciun trofeu. După 32 de meciuri, Tottenham ocupă locul 7 în campionat, cu 50 de puncte, la cinci puncte de West Ham United, de locul 4, de Champions League.

Echipa londoneză a fost eliminată de Dinamo Zagreb în optimile de finală ale Europa League, cu scorul general de 3-2.

Reclamă
Reclamă 4

Jose Mourinho, la cel mai slab sezon din carieră

Pe de altă parte, Daniel Levy a decis să nu îi lase oportunitatea lui Jose Mourinho să aibă un nou duel cu Pep Guardiola. Tottenham o întâlneşte pe Manchester City, la finalul acestei săptămâni, în finala Cupei Ligii.

Jose Mourinho a pierdut mai multe meciuri la Tottenham, 23 în 86 de partide, decât o făcuse la celelalte echipe, 15 din 127 la Porto, 21 din 185 la Chelsea, 15 din 108 la Inter şi 22 din 178 la Real Madrid.

Mai mult, sezonul 2020-2021 este cel mai slab din cariera lui Jose Mourinho: el a pierdut 13 meciuri în toate competiţiile, mai multe decât în oricare altă stagiune.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:06

Ucrainenii s-au uitat la Belgia – România 2-0 şi n-au fost surprinşi: „Toată lumea se gândea la acest rezultat”

13:40

Selecţionerul Scoţiei s-a prăbuşit emoţional după arbitrajul cu Ungaria: „Am şi alte cuvinte, dar nu am de gând să le folosesc”

12:46

Performanţă spectaculoasă a lui David Popovici, la Campionatele Europene! A spulberat recordul din 2024, la 200 de metri liber

12:06

„Eroul” Ungariei vrea să joace cu România în optimi la EURO 2024: „Preferăm cu ei decât cu Portugalia”

11:55

Neamţul Daniel Siebert arbitrează România – Slovacia de la EURO 2024. Istvan Kovacs, delegat la Cehia – Turcia

11:28

Sorana Cîrstea, cel mai bine clasată româncă, în topul WTA. Simona Halep a urcat 5 locuri

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR
Citește și