Închide meniul

Memphis Depay, chemat la Barcelona! Vedeta lui Lyon e în formă maximă, iar fanii catalanilor l-au "bombardat" cu mesaje

Dragoș Vasile Publicat: 18 aprilie 2021, 13:30

Reclamă
Memphis Depay, chemat la Barcelona! Vedeta lui Lyon e în formă maximă, iar fanii catalanilor l-au "bombardat" cu mesaje

memphisdepay Instagram

Memphis Depay, chemat la Barcelona de fanii catalanilor

Aventura lui Depay în Franţa este aproape de final, iar fanii Barcelonei îl cheamă la echipa lor favorită. Contractul acestuia cu Lyon expiră pe 30 iunie 2021 şi poate ajunge gratis pe "Camp Nou". Suporterii îl vor cu orice preţ pe internaţionalul olandez alături de Messi şi Griezmann. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ultima postare de pe Instagram, Depay a arătat că este în formă maximă prin intermediul unei fotografii în care se antrenează. La aceeaşi postare, fanii l-au "bombardat" cu mesaje: "Vino la Barca", "Următoarea destinaţie este Barcelona?" sau "Camp Nou?" sunt doar o parte din sutele de comentarii primite de fotbalistul olandez. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Memphis Depay (@memphisdepay)

Marcator a 16 goluri pentru Lyon în actualul sezon de Ligue 1, Depay este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 45 de milioane de euro. 

Reclamă

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi să fii în formă la fel ca Memphis Depay! În perioada 9 aprilie – 7 mai îţi oferim 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii AICI la concursul WorkOUT from Home

Nu trebuie să mergi la sală ca să faci mișcare, nici măcar nu trebuie să ieși din casă! Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Reclamă 4 / 0/3

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Am oferit deja un premiu, dar mai poţi câştiga un aparat Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

  • Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și