Închide meniul

Răzvan Lucescu îi poate ocupa locul marelui Claudio Ranieri! Românul e tot mai aproape de Serie A

Alexandru Ivan Publicat: 18 aprilie 2021, 11:54

Reclamă
Răzvan Lucescu îi poate ocupa locul marelui Claudio Ranieri! Românul e tot mai aproape de Serie A

profimediaimages

Răzvan Lucescu, aproape de Serie A

Ranieri mai are contract cu Sampdoria doar până la finalul sezonului. Antrenorul care a luat titlul în Anglia cu Leicester n-a avut performanțe și la formația genoveză. Sampdoria este numai pe locul 10 în Serie A, fără emoții în privința retrogradării, dar departe de cupele europene. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu, pe lista Sampdoriei

Sampdoria își caută deja antrenor pentru sezonul viitor. Răzvan Lucescu este unul dintre numele importante de pe lista italienilor, scrie GSP. Dacă mutarea la Sampdoria nu se va concretiza, el este favorit să o preia pe AEK Atena.

Cu toate acestea, ultrașii eleni nu uită trecutul lui Lucescu pe banca lui PAOK. Românul a cucerit un titlu și două Cupe ale Greciei alături de echipa din Salonic. El ar putea avea o primire ostilă la AEK Atena. 

Lucescu e liber de contract din luna februarie, de când s-a despărțit de Al Hilal. În Arabia Saudită, fostul selecționer a câștigat tot ce se putea: Liga Campionilor Asiei, campionatul și Cupa Regelui. 

Răzvan Lucescu, despre viitorul său

Fost mare antrenor la Rapid, dar şi membru elite în programul socios DDB, Răzvan Lucescu nu ia în calcul revenirea în România. Motivul principal, spune experimentatul antrenor, este faptul că îşi doreşte să obţină cât mai multe performanţe cu echipe din afara ţării.

Reclamă

"Sigur că aș veni pentru că sunt român. Sunt antrenor român, e țară mea, o iubesc, dar acum cred că aș face o greșeală pentru carieră mea să mă întorc. Pentru că am această posibilitate, sunt într-o perioadă de succes și e logic să stau cât mai mult afară, atât timp cât am aceste posibilități", a declarat Răzvan Lucescu, în exclusivitate, pentru AS.ro

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și