Închide meniul

Răzvan Lucescu îi poate ocupa locul marelui Claudio Ranieri! Românul e tot mai aproape de Serie A

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 aprilie 2021, 11:54

Răzvan Lucescu îi poate ocupa locul marelui Claudio Ranieri! Românul e tot mai aproape de Serie A

profimediaimages

Răzvan Lucescu, aproape de Serie A

Ranieri mai are contract cu Sampdoria doar până la finalul sezonului. Antrenorul care a luat titlul în Anglia cu Leicester n-a avut performanțe și la formația genoveză. Sampdoria este numai pe locul 10 în Serie A, fără emoții în privința retrogradării, dar departe de cupele europene. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu, pe lista Sampdoriei

Sampdoria își caută deja antrenor pentru sezonul viitor. Răzvan Lucescu este unul dintre numele importante de pe lista italienilor, scrie GSP. Dacă mutarea la Sampdoria nu se va concretiza, el este favorit să o preia pe AEK Atena.

Cu toate acestea, ultrașii eleni nu uită trecutul lui Lucescu pe banca lui PAOK. Românul a cucerit un titlu și două Cupe ale Greciei alături de echipa din Salonic. El ar putea avea o primire ostilă la AEK Atena. 

Lucescu e liber de contract din luna februarie, de când s-a despărțit de Al Hilal. În Arabia Saudită, fostul selecționer a câștigat tot ce se putea: Liga Campionilor Asiei, campionatul și Cupa Regelui. 

Răzvan Lucescu, despre viitorul său

Fost mare antrenor la Rapid, dar şi membru elite în programul socios DDB, Răzvan Lucescu nu ia în calcul revenirea în România. Motivul principal, spune experimentatul antrenor, este faptul că îşi doreşte să obţină cât mai multe performanţe cu echipe din afara ţării.

Reclamă

"Sigur că aș veni pentru că sunt român. Sunt antrenor român, e țară mea, o iubesc, dar acum cred că aș face o greșeală pentru carieră mea să mă întorc. Pentru că am această posibilitate, sunt într-o perioadă de succes și e logic să stau cât mai mult afară, atât timp cât am aceste posibilități", a declarat Răzvan Lucescu, în exclusivitate, pentru AS.ro

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și