Închide meniul

Cagliari – Parma 4-3 | Ce scriu italienii după nebunia de meci cu Dennis Man și Răzvan Marin printre marcatori. Au primit printre cele mai mari note

Alexandru Ivan Publicat: 18 aprilie 2021, 5:33

Reclamă
Cagliari – Parma 4-3 | Ce scriu italienii după nebunia de meci cu Dennis Man și Răzvan Marin printre marcatori. Au primit printre cele mai mari note

profimediaimages

Cagliari - Parma 4-3

Parma avea un avataj de două goluri în minutul 31, după reușitele lui Pezzella și Kucka. Pavoletti a redus din diferență până la pauză, dar Dennis Man a marcat din nou pentru Parma, la 15 minute de la revenirea de la cabine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce scriu italienii după Cagliari – Parma 4-3

Finalul a fost interzis cardiacilor. Românul de la Cagliari, Răzvan Marin, a marcat și el, la 6 minute după golul lui Man. Reușita fostului mijlocaș de la Ajax i-a ținut în meci pe insulari.

În minutul 90, Parma avea 3-2, dar Cagliari a răsturnat scorul în prelungiri. Pereiro și Cerri au înscris golurile care practic au condamnat-o pe Parma la retrogradare. Iată ce scriu jurnaliștii italieni după dezmodământul dramatic din Cagliari – Parma 4-3:

"Cagliari, revenire de infarct în meciul cu Parma! Cagliari rezistă, dar Parma este distrusă. A fost un meci nebun, intens, și captivant până în ultimul minut. 7 goluri, multă adrenalină și faulturi. Cagliari a câștigat datorită puterii disperării.

O remiză ar fi încurcat ambele echipe în cursa pentru evitarea retrogradării. A fost un meci în care ambele echipe au arătat ambiție și determinare, dar gazdele s-au impus cu 4-3 și au trimis Parma în abis. Iar acest lucru s-a întâmplat într-un mod foarte dur, cu două goluri marcate în prelungiri", a notat Gazetta dello Sport.

Reclamă

Cagliari – Parma 4-3 | Ce note au primit Man, Mihăilă și Răzvan Marin

Dennis Man și Răzvan Marin au primit printre cele mai mari note din partea jurnaliștilor de la Tuttomercatoweb (7). Mihăilă, care a fost introdus în teren în repriza secundă, a fost notat doar cu 5. 

Doar Cerri de la Cagliari a primit o notă mari mare decât Răzvan Marin și Dennis Man (7,5). Italienii le-au acordat nota 7 și lui Kucka și Pezzella de la Parma. 

Notele jucătorilor de la Cagliari:

Reclamă 4 / 0/3

Vicario – 6
Rugani – 4,5
Godin – 5
Carboni – 5,5
Zappa – 5,5
Lykogiannis – 6
Marin – 7
Nainggolan – 6,5
Duncan – 5
Nandez – 6,5
Cerri – 7,5
Simeone – 5
Joao Pedro – 6
Pavoletti – 6,5

Notele jucătorilor de la Parma:

Sepe – 5
Laurini – 5,5
Busi – 5
Bani – 5
Osorio – 5,5
Pezzella – 7
Grassi – 6
Brugman – 5,5
Kurtic – 4,5
Man – 7
Cornelius – 6,5
Pelle – 5
Kucka – 7
Mihăilă – 5

După 3-4 cu Cagliari, Parma este ca și căzută în Serie B. Echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă este la 7 puncte de locul de salvare. Torino, ocupanta poziției respective, are două jocuri mai puțin disputate. 

De cealaltă parte, Cagliari speră în continuare. Sunt doar două puncte între insulari și Torino, dar echipa lui Marin are două meciuri în plus. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și