Închide meniul

Cagliari – Parma 4-3 | Ce scriu italienii după nebunia de meci cu Dennis Man și Răzvan Marin printre marcatori. Au primit printre cele mai mari note

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 aprilie 2021, 5:33

Cagliari – Parma 4-3 | Ce scriu italienii după nebunia de meci cu Dennis Man și Răzvan Marin printre marcatori. Au primit printre cele mai mari note

profimediaimages

Cagliari - Parma 4-3

Parma avea un avataj de două goluri în minutul 31, după reușitele lui Pezzella și Kucka. Pavoletti a redus din diferență până la pauză, dar Dennis Man a marcat din nou pentru Parma, la 15 minute de la revenirea de la cabine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce scriu italienii după Cagliari – Parma 4-3

Finalul a fost interzis cardiacilor. Românul de la Cagliari, Răzvan Marin, a marcat și el, la 6 minute după golul lui Man. Reușita fostului mijlocaș de la Ajax i-a ținut în meci pe insulari.

În minutul 90, Parma avea 3-2, dar Cagliari a răsturnat scorul în prelungiri. Pereiro și Cerri au înscris golurile care practic au condamnat-o pe Parma la retrogradare. Iată ce scriu jurnaliștii italieni după dezmodământul dramatic din Cagliari – Parma 4-3:

"Cagliari, revenire de infarct în meciul cu Parma! Cagliari rezistă, dar Parma este distrusă. A fost un meci nebun, intens, și captivant până în ultimul minut. 7 goluri, multă adrenalină și faulturi. Cagliari a câștigat datorită puterii disperării.

O remiză ar fi încurcat ambele echipe în cursa pentru evitarea retrogradării. A fost un meci în care ambele echipe au arătat ambiție și determinare, dar gazdele s-au impus cu 4-3 și au trimis Parma în abis. Iar acest lucru s-a întâmplat într-un mod foarte dur, cu două goluri marcate în prelungiri", a notat Gazetta dello Sport.

Reclamă

Cagliari – Parma 4-3 | Ce note au primit Man, Mihăilă și Răzvan Marin

Dennis Man și Răzvan Marin au primit printre cele mai mari note din partea jurnaliștilor de la Tuttomercatoweb (7). Mihăilă, care a fost introdus în teren în repriza secundă, a fost notat doar cu 5. 

Doar Cerri de la Cagliari a primit o notă mari mare decât Răzvan Marin și Dennis Man (7,5). Italienii le-au acordat nota 7 și lui Kucka și Pezzella de la Parma. 

Notele jucătorilor de la Cagliari:

Reclamă 4 / 0/3

Vicario – 6
Rugani – 4,5
Godin – 5
Carboni – 5,5
Zappa – 5,5
Lykogiannis – 6
Marin – 7
Nainggolan – 6,5
Duncan – 5
Nandez – 6,5
Cerri – 7,5
Simeone – 5
Joao Pedro – 6
Pavoletti – 6,5

Notele jucătorilor de la Parma:

Sepe – 5
Laurini – 5,5
Busi – 5
Bani – 5
Osorio – 5,5
Pezzella – 7
Grassi – 6
Brugman – 5,5
Kurtic – 4,5
Man – 7
Cornelius – 6,5
Pelle – 5
Kucka – 7
Mihăilă – 5

După 3-4 cu Cagliari, Parma este ca și căzută în Serie B. Echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă este la 7 puncte de locul de salvare. Torino, ocupanta poziției respective, are două jocuri mai puțin disputate. 

De cealaltă parte, Cagliari speră în continuare. Sunt doar două puncte între insulari și Torino, dar echipa lui Marin are două meciuri în plus. 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și