Închide meniul

Șoc la Juventus! Cristiano Ronaldo s-a accidentat. Cât ar putea lipsi starul portughez

Alexandru Ivan Publicat: 17 aprilie 2021, 11:49

Reclamă
Șoc la Juventus! Cristiano Ronaldo s-a accidentat. Cât ar putea lipsi starul portughez

profimediaimages

Probleme la Juventus

Cristiano Ronaldo s-a accidentat în timpul ultimului meci disputat în Serie A, 3-1 cu Genoa, a dezvăluit Andrea Pirlo. Portughezul a fost integralist, dar n-a reușit să înscrie sau să dea vreo pasă de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo s-a accidentat 

Torinezii speră ca Ronaldo să se recupereze repede, cel mult până săptămâna viitoare. Andrea Pirlo a ales deja cine va juca în locul starului lusitan. 

"Avem câteva absențe importante. Cristiano nu va fi în lot din cauza unei probleme la mușchiul flexor. Ar fi prea riscant să îl aducem la Bergamo. Sperăm să îl recuperăm până miercuri.

Problema lui a apărut după ultimul meci. Nu a reușit să se antreneze cum și-ar fi dorit în această săptămână și am preferat să nu riscăm. Nu l-au ajutat nici meciurile de la națională, a jucat foarte mult în ultima perioadă. Dybala va juca mâine", a spus Andrea Pirlo, la conferința de presă dinaintea meciului cu Atalanta.

Reclamă

În acest sezon, Cristiano Ronaldo a fost infectat și cu coronavirus. Portughezul a ratat patru partide din cauza contactării virusului. A primit liber de la Pirlo în alte două meciuri, unul de campionat și altul de Cupă. 

În rest, șeptarul lui Juve a jucat în toate partidele. La 36 de ani, Cristiano Ronaldo are 37 de meciuri în toate competițiile în actuala stagiune. A reușit să înscrie de 32 de ori și să ofere 4 pase decisive.

Juventus, sezon complicat

Juve avea nevoie mai mult ca niciodată de Cristiano Ronaldo. Bianconerii sunt la 12 puncte în urma liderului Inter, cu 8 etape rămase de disputat. 

Reclamă 4 / 0/3

Nici în UEFA Champions League n-a ieșit bine pentru "Bătrâna Doamnă". Echipa lui Pirlo a părăsit Europa în faza "optimilor", fiind eliminată rușinos de FC Porto.

9 ani la rând a câștigat Juventus campionatul până în acest sezon. Bianconerii nu mai par capabili să completeze decada de titluri. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și