Închide meniul

Dennis Man și Valentin Mihăilă vor juca cu spectatori în tribune! Guvernul italian a făcut anunțul. Câți fani vor avea voie la stadion

Alexandru Ivan Publicat: 17 aprilie 2021, 8:04

Reclamă
Dennis Man și Valentin Mihăilă vor juca cu spectatori în tribune! Guvernul italian a făcut anunțul. Câți fani vor avea voie la stadion

profimediaimages

Se redeschid stadioanele în Italia

Sălile de sport vor putea primi până la 500 de spectatori, tot în zonele "galbene", unde restricţiile sunt mai puţin importante, pentru toate "evenimentele sportive de interes naţiional", a anunţat un purtător de cuvânt al Ministerului Sporturilor, citat de news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciurile de fotbal din Serie A, dar şi campionatele de baschet şi volei, precum şi turneul de tenis de la Roma (9-16 mai) se vor desfăşura cu minim de public.

Italia își redeschide stadioanele 

Guvernul şi-a dat deja acordul pentru ca Stadio Olimpico din Roma să fie deschis la un sfert din capacitate – adică aproape 17.000 de spectatori – pentru cele patru meciuri de la Euro-2020, prevăzute în iunie şi iulie.

Stadioanele sunt total închise publicului din octombrie în Italia, după ce au fost deschise câteva săptămâni în septembrie, în limita a 1.000 de persoane.

Și englezii sunt hotărâți să facă un pas imens spre revenirea la normalitate. 8.000 de spectatori vor asista la finala Carabao Cup dintre Manchester City și Tottenham. 

Reclamă

Euro 2020 cu fani pe Arena Naţională

13.000 de spectatori vor putea fi prezenţi la meciurile de la Euro 2020 găzduite de Arena Naţională. Mai jos, MTS prezintă planul de acces al fanilor pe cel mai mare stadion al ţării.

Turneul final se va desfășura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021. Bucureștiul este printre cele 12 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din "optimile" de finală.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și