Închide meniul

Dennis Man și Valentin Mihăilă vor juca cu spectatori în tribune! Guvernul italian a făcut anunțul. Câți fani vor avea voie la stadion

Alexandru Ivan Publicat: 17 aprilie 2021, 8:04

Dennis Man și Valentin Mihăilă vor juca cu spectatori în tribune! Guvernul italian a făcut anunțul. Câți fani vor avea voie la stadion

profimediaimages

Se redeschid stadioanele în Italia

  • Revin fanii pe stadionalele din Italia
  • Anunțul Guvernului italian

Sălile de sport vor putea primi până la 500 de spectatori, tot în zonele "galbene", unde restricţiile sunt mai puţin importante, pentru toate "evenimentele sportive de interes naţiional", a anunţat un purtător de cuvânt al Ministerului Sporturilor, citat de news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciurile de fotbal din Serie A, dar şi campionatele de baschet şi volei, precum şi turneul de tenis de la Roma (9-16 mai) se vor desfăşura cu minim de public.

Italia își redeschide stadioanele 

Guvernul şi-a dat deja acordul pentru ca Stadio Olimpico din Roma să fie deschis la un sfert din capacitate – adică aproape 17.000 de spectatori – pentru cele patru meciuri de la Euro-2020, prevăzute în iunie şi iulie.

Reclamă

Stadioanele sunt total închise publicului din octombrie în Italia, după ce au fost deschise câteva săptămâni în septembrie, în limita a 1.000 de persoane.

Și englezii sunt hotărâți să facă un pas imens spre revenirea la normalitate. 8.000 de spectatori vor asista la finala Carabao Cup dintre Manchester City și Tottenham. 

Reclamă

Euro 2020 cu fani pe Arena Naţională

13.000 de spectatori vor putea fi prezenţi la meciurile de la Euro 2020 găzduite de Arena Naţională. Mai jos, MTS prezintă planul de acces al fanilor pe cel mai mare stadion al ţării.

Turneul final se va desfășura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021. Bucureștiul este printre cele 12 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din "optimile" de finală.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man
Serie A • 19:06
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma - Spezia 2-0
AntenaPLAY • 13 apr., 19:31
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul
Parma - Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 13 apr., 19:17
Parma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B!
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei!
AntenaPLAY • 13 apr., 18:26
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge!
Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga, la Borussia Dortmund
AntenaPLAY • 13 apr., 16:46
„Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga