Închide meniul

Schimbare istorică de regulament în Champions League şi Europa League. Mutarea pregătită de UEFA

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2021, 6:06

Reclamă
Schimbare istorică de regulament în Champions League şi Europa League. Mutarea pregătită de UEFA

ProfimediaImages

Schimbare istorică pregătită de UEFA

Potrivit The Sun, citat de news.ro, măsura ar urma să intre în vigoare din sezonul 2021/2022. Decizia nu ar afecta golurile marcate în deplasare, în timpul regulamentar, de 90 de minute. Aceste reuşite vor face în continuare diferenţa în caz de egalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De exemplu, dacă noua regulă ar fi fost aplicată în acest sezon al Ligii Campionilor, meciul retur din optimi Juventus – FC Porto ar fi ajuns la penalty-uri.

Schimbare radicală pregătită de UEFA

Porto a câştigat cu 2-1 prima manşă din optimile Ligii Campionilor. La retur, după 90 de minute, scorul a fost tot 2-1, pentru torinezi şi, astfel, s-a intrat în prelungiri. Cele două echipe au mai înscris câte o dată şi Juve s-a impus cu 3-2, dar portughezii au mers în sferturi, datorită golurilor mai multe marcate în deplasare. 

Dacă ar fi existat regula pe care UEFA vrea să o implementeze, golul portughezilor din prelungiri ar fi cântărit în rezultatul final la fel ca reuşita gazdelor şi s-ar fi trecut la excutarea loviturilor de departajare după 120 de minute de joc.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și