Închide meniul

Liverpool – Real Madrid | Jurgen Klopp a făcut pace cu spaniolii: "Mult zgomot degeaba!". Ce spune despre o nouă "remontada"

Dragoș Vasile Publicat: 14 aprilie 2021, 9:46

Reclamă
Liverpool – Real Madrid | Jurgen Klopp a făcut pace cu spaniolii: "Mult zgomot degeaba!". Ce spune despre o nouă "remontada"

profimediaimages.ro

Jurgen Klopp a făcut pace cu spaniolii

Jurgen Klopp a avut o exprimare cu care şi-a atras critici. "Ăsta e un teren de antrenament", a spus înaintea partidei cu Real Madrid, citat de Marca. Meciul cu Real s-a jucat pe micuţa arenă "Alfredo Di Stefano", pentru că Santiago Bernabeu este în reconstrucţie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ibericii au reacţionat imediat. Jorge Valdano, legendă a madrilenilor, a răspuns cu ironie: "După ce noua arenă va fi gata, Anfield va arăta un teren de antrenament!".

Astfel, înaintea returului cu Real Madrid, antrenorul lui Liverpool a ţinut să îşi ceară scuze pentru neînţelegerea creată. Acesta a explicat că nu a intenţionat să jignească, iar subiectul a prins amploare degeaba.

"Oamenii au făcut mult zgomot degeaba. Nu am vrut să jignesc. Dacă ei vor să joace acolo, n-am nimic împotrivă. Au jucat acolo tot sezonul. Ştiu situaţia şi este în regulă. Să faci o poveste din ce am spus e o glumă. Îmi pare rău dacă cineva a crezut că a fost lipsă de respect. Nu asta a fost intenţia mea", a declarat Jurgen Klopp la conferinţa de presă, citat de Marca

Jurgen Klopp nu promite o nouă "remontada"

Liverpool a pierdut clar în manşa tur, 1-3, iar Jurgen Klopp nu promite o "remontada" la fel ca cea cu Barcelona din 2019. Antrenorul "cormoranilor" este de părere că jucătorii săi din defensivă trebuie să se descurce excelent în faţa madrilenilor pentru a avea şanse la calificare în semifinale.

Reclamă

"Partea decisivă a sezonului este acum. Dacă putem să avem mai multe ocazii decât la Madrid? Vom vedea. Nu putem să garantăm pentru reveniri, mai ales fără public. Vom face atmosfera noastră. Real a învins-o pe Barcelona şi sunt într-un moment foarte bun. Apărarea trebuie să fie la cel mai înalt nivel", a mai spus Klopp la conferinţa de presă.

Duelul de gală Liverpool – Real Madrid se joacă astăzi, 14 aprilie, de la ora 22:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:08 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Penalty ratat de Rrahmani! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța Vezi toate știrile
Citește și