Închide meniul

Liverpool – Real Madrid | Jurgen Klopp a făcut pace cu spaniolii: "Mult zgomot degeaba!". Ce spune despre o nouă "remontada"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 aprilie 2021, 9:46

Liverpool – Real Madrid | Jurgen Klopp a făcut pace cu spaniolii: "Mult zgomot degeaba!". Ce spune despre o nouă "remontada"

profimediaimages.ro

Jurgen Klopp a făcut pace cu spaniolii

Jurgen Klopp a avut o exprimare cu care şi-a atras critici. "Ăsta e un teren de antrenament", a spus înaintea partidei cu Real Madrid, citat de Marca. Meciul cu Real s-a jucat pe micuţa arenă "Alfredo Di Stefano", pentru că Santiago Bernabeu este în reconstrucţie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ibericii au reacţionat imediat. Jorge Valdano, legendă a madrilenilor, a răspuns cu ironie: "După ce noua arenă va fi gata, Anfield va arăta un teren de antrenament!".

Astfel, înaintea returului cu Real Madrid, antrenorul lui Liverpool a ţinut să îşi ceară scuze pentru neînţelegerea creată. Acesta a explicat că nu a intenţionat să jignească, iar subiectul a prins amploare degeaba.

"Oamenii au făcut mult zgomot degeaba. Nu am vrut să jignesc. Dacă ei vor să joace acolo, n-am nimic împotrivă. Au jucat acolo tot sezonul. Ştiu situaţia şi este în regulă. Să faci o poveste din ce am spus e o glumă. Îmi pare rău dacă cineva a crezut că a fost lipsă de respect. Nu asta a fost intenţia mea", a declarat Jurgen Klopp la conferinţa de presă, citat de Marca

Jurgen Klopp nu promite o nouă "remontada"

Liverpool a pierdut clar în manşa tur, 1-3, iar Jurgen Klopp nu promite o "remontada" la fel ca cea cu Barcelona din 2019. Antrenorul "cormoranilor" este de părere că jucătorii săi din defensivă trebuie să se descurce excelent în faţa madrilenilor pentru a avea şanse la calificare în semifinale.

Reclamă

"Partea decisivă a sezonului este acum. Dacă putem să avem mai multe ocazii decât la Madrid? Vom vedea. Nu putem să garantăm pentru reveniri, mai ales fără public. Vom face atmosfera noastră. Real a învins-o pe Barcelona şi sunt într-un moment foarte bun. Apărarea trebuie să fie la cel mai înalt nivel", a mai spus Klopp la conferinţa de presă.

Duelul de gală Liverpool – Real Madrid se joacă astăzi, 14 aprilie, de la ora 22:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și