Închide meniul

PSG – Bayern 0-1. Nasser Al-Khelaifi pune presiune pe Neymar şi Mbappe! Mesaj categoric transmis de şeic: "Nu au nicio scuză!"

Dragoș Vasile Publicat: 14 aprilie 2021, 7:06

Reclamă
PSG – Bayern 0-1. Nasser Al-Khelaifi pune presiune pe Neymar şi Mbappe! Mesaj categoric transmis de şeic: "Nu au nicio scuză!"

profimediaimages.ro

Nasser Al-Khelaifi pune presiune pe Neymar şi Mbappe

PSG s-a răzbunat pe Bayern după finala pierdută anul trecut, iar şeicul campioanei Franţei este încrezător că jucătorii lui Mauricio Pochettino pot cuceri trofeul Champions League în premieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Al-Khelaifi a pus presiune pe Neymar şi Kylian Mbappe, despre care spune că nu au nicio scuză să plece de la Paris. Împreună, cele două superstaruri au costat-o pe PSG 402 milioane de euro. Contractele acestora expiră în vara anului următor. 

"Am investit foarte mult pentru a câştiga Liga Campionilor şi multe trofee. Neymar şi Mbappe nu au nicio scuză să plece. Avem tot ce ne trebuie să câştigăm această competiţie. Avem o echipă foarte bună. Trebuie să muncim mai mult în fiecare zi. Munca e secretul. 

Prestaţia din această seară a fost magnifică. Puteam să marcăm trei sau patru goluri. Am încredere. Am câştigat împotriva Barcelonei şi a lui Bayern, ceea ce înseamnă mult. Antrenorul şi Leonardo au făcut o treabă excelentă!", a declarat Nasser Al-Khelaifi pentru RMC Sport, citat de Marca

Reclamă

Neymar şi-a decis viitorul după calificarea în semifinalele Champions League

Nasser Al-Khelaifi a scăpat de o grijă. Neymar (29 ani) a vorbit despre viitorul său la finalul duelului cu Bayern, partidă în care fost omul meciului. Brazilianul nu are dubii când vine vorba despre echipa pentru care va juca în următorii ani. Starul lui PSG rămâne în capitala Franţei.

"Prelungirea contractului cu PSG nu mai e un subiect de discuţie. Evident, mă simt foarte bine, la fel ca acasă. Mă simt mai fericit ca înainte", le-a spus Neymar jurnaliştilor, citat de goal.com.

Neymar este cel mai scump jucător al planetei. El a ajuns de la Barcelona la PSG, pentru 222 de milioane de euro, în urmă cu patru ani.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și