Închide meniul

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, anunţ despre viitorul său! Ce spune despre revenirea în Liga 1: "Sunt român, e ţara mea, o iubesc!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2021, 17:30

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, anunţ despre viitorul său! Ce spune despre revenirea în Liga 1: "Sunt român, e ţara mea, o iubesc!"

Răzvan Lucescu, victorie categoric la PAOK Salonic

Hepta

Fost mare antrenor la Rapid, dar şi membru elite în programul socios DDB, Răzvan Lucescu nu ia în calcul revenirea în România. Motivul principal, spune experimentatul antrenor, este faptul că îşi doreşte să obţină cât mai multe performanţe cu echipe din afara ţării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sigur că aș veni pentru că sunt român. Sunt antrenor român, e țară mea, o iubesc, dar acum cred că aș face o greșeală pentru carieră mea să mă întorc. Pentru că am această posibilitate, sunt într-o perioadă de succes și e logic să stau cât mai mult afară, atât timp cât am aceste posibilități", a declarat Răzvan Lucescu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Răzvan Lucescu a fost demis din funcția de antrenor principal la Al Hilal în luna februarie a acestui an. Tehnicianul era sub presiune din cauza rezultatelor neconcludente.

EXCLUSIV AS.ro LIVE | De la Savvidis, la șeici! Răzvan Lucescu, dezvăluiri despre președintele lui Al Hilal

Răzvan Lucescu a avut o experienţă pe cinste în Arabia Saudită. Antrenorul român venea de la excentricul Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, care a intrat chiar cu pistolul la un meci, la un om extrem de liniștit, care este șeful celor de la Al Hilal.

Reclamă

"Când am venit eu, a devenit președinte cel care este acum. Mi se pare un tip extraordinar de direct, de corect și sensibil. Tot ce a spus a respectat. Niciodată nu a depășit o limită. A spus acesta este bugetul pe care-l ofer. Asta pot să dau, nu mă apuc să-ți promit altceva și să nu mă țin de cuvânt. Ceea ce-ți promit o să primești la secundă. În fiecare zi este la antrenament, după care stă cu mine de vorbă, 15 minute, 20 de minute.

Vorbim aspecte legate de fotbal, legate de viața echipei, de viața noastră, a celor din staff. Ne întreabă cum ne simțim. Încearcă să creeze o atmosferă plăcută, pozitivă, să nu ne lipsească nimic, să fim cât mai bine. Mi-a și spus: ”obligația mea este să vă fac să vă simțiți bine”. Dacă voi să simțiți bine, atmosfera va fi una plăcută, iar motivație va fi foarte mare", a declarat Răzvan Lucescu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și