Închide meniul

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, anunţ despre viitorul său! Ce spune despre revenirea în Liga 1: "Sunt român, e ţara mea, o iubesc!"

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2021, 17:30

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, anunţ despre viitorul său! Ce spune despre revenirea în Liga 1: "Sunt român, e ţara mea, o iubesc!"

Răzvan Lucescu, victorie categoric la PAOK Salonic

Hepta

  • Răzvan Lucescu, anunţ despre viitorul său
  • Ce spune despre revenirea în România

Fost mare antrenor la Rapid, dar şi membru elite în programul socios DDB, Răzvan Lucescu nu ia în calcul revenirea în România. Motivul principal, spune experimentatul antrenor, este faptul că îşi doreşte să obţină cât mai multe performanţe cu echipe din afara ţării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sigur că aș veni pentru că sunt român. Sunt antrenor român, e țară mea, o iubesc, dar acum cred că aș face o greșeală pentru carieră mea să mă întorc. Pentru că am această posibilitate, sunt într-o perioadă de succes și e logic să stau cât mai mult afară, atât timp cât am aceste posibilități", a declarat Răzvan Lucescu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Răzvan Lucescu a fost demis din funcția de antrenor principal la Al Hilal în luna februarie a acestui an. Tehnicianul era sub presiune din cauza rezultatelor neconcludente.

Reclamă

EXCLUSIV AS.ro LIVE | De la Savvidis, la șeici! Răzvan Lucescu, dezvăluiri despre președintele lui Al Hilal

Răzvan Lucescu a avut o experienţă pe cinste în Arabia Saudită. Antrenorul român venea de la excentricul Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, care a intrat chiar cu pistolul la un meci, la un om extrem de liniștit, care este șeful celor de la Al Hilal.

Reclamă

"Când am venit eu, a devenit președinte cel care este acum. Mi se pare un tip extraordinar de direct, de corect și sensibil. Tot ce a spus a respectat. Niciodată nu a depășit o limită. A spus acesta este bugetul pe care-l ofer. Asta pot să dau, nu mă apuc să-ți promit altceva și să nu mă țin de cuvânt. Ceea ce-ți promit o să primești la secundă. În fiecare zi este la antrenament, după care stă cu mine de vorbă, 15 minute, 20 de minute.

Vorbim aspecte legate de fotbal, legate de viața echipei, de viața noastră, a celor din staff. Ne întreabă cum ne simțim. Încearcă să creeze o atmosferă plăcută, pozitivă, să nu ne lipsească nimic, să fim cât mai bine. Mi-a și spus: ”obligația mea este să vă fac să vă simțiți bine”. Dacă voi să simțiți bine, atmosfera va fi una plăcută, iar motivație va fi foarte mare", a declarat Răzvan Lucescu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă
Fotbal • 22 mart., 20:18
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă: „Cedează!” Cum s-a comportat când l-a antrenat la PAOK
Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid
Liga 1 • 15 mart., 18:37
„S-a considerat deja campioană!” Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid
Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League
Conference League • 15 mart., 17:43
Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League
Tragerile la sorți din Europa și Conference League, LIVE TEXT
Fotbal extern • 15 mart., 15:18
Tragerile la sorți din Europa și Conference League au fost LIVE TEXT pe AS.ro. Răzvan Lucescu, duel cu Brugge. Toate meciurile
Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK
Fotbal extern • 15 mart., 8:18
Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK: „Gata să ajungă în finala Conference!”