Închide meniul

Real Madrid – Barcelona 2-1 | Gerard Pique a ţâşnit din tribună direct pe teren, către arbitrul Manzano. Ce i-a reproşat centralului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2021, 21:45

Real Madrid – Barcelona 2-1 | Gerard Pique a ţâşnit din tribună direct pe teren, către arbitrul Manzano. Ce i-a reproşat centralului

marca.com

Gerard Pique l-a certat pe arbitrul meciului Real Madrid - Barcelona 2-1

Pique s-a aflat pe lista jucătorilor, dar nu a jucat deloc. El a ajuns însă pe gazon pentru a-l certa pe arbitrul din Extremadura că nu ar fi prelungit mai mult partida. Pentru ca lucrurile să nu se încingă, între cei doi a apărut un alt oficial, Carlos Naval.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid – Barcelona 2-1 | Gerard Pique l-a criticat pe arbitrul partidei

Acesta i-a transmis scurt lui Pique să meargă la vestiare, acolo unde se aflau deja ceilalţi colegi ai fundaşului catalanilor. Barcelona a cerut şi penalty la duelul dintre Mendy şi Braithwaite.

Meciul a mai fost oprit pe final, mai mult de un minut, atunci când arbitrul a avut probleme cu aparatura prin care comunică cu ceilalţi colegi de brigadă. De aici au apărut şi nervii campionului mondial. 

Real Madrid – Barcelona 2-1 | 4 bare şi spectacol total

Real Madrid a învins Barcelona, sâmbătă seară, pe stadionul Alfredo Di Stefano, scor 2-1, într-un meci din etapa a 30-a a campionatului Spaniei. 

Golurile au fost marcate de Benzema ’13 şi Kroos ’28 pentru învingători, respectiv Mingueza ’60 pentru FC Barcelona. Ambele echipe au ratat ocazii importante, având câte două bare.

Reclamă

Pe final, în minutul 90, de la Real Madrid a fost eliminat Casemiro, el primind al doilea cartonaş galben. Casemiro a primit primul cartonaş galben cu doar un minut înainte de eliminare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și