Închide meniul

Real Madrid – Barcelona 2-1 | Gerard Pique a ţâşnit din tribună direct pe teren, către arbitrul Manzano. Ce i-a reproşat centralului

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2021, 21:45

Real Madrid – Barcelona 2-1 | Gerard Pique a ţâşnit din tribună direct pe teren, către arbitrul Manzano. Ce i-a reproşat centralului

marca.com

Gerard Pique l-a certat pe arbitrul meciului Real Madrid - Barcelona 2-1

  • Real Madrid - Barcelona 2-1
  • Gerard Pique a fost doar rezervă în El Clasico

Pique s-a aflat pe lista jucătorilor, dar nu a jucat deloc. El a ajuns însă pe gazon pentru a-l certa pe arbitrul din Extremadura că nu ar fi prelungit mai mult partida. Pentru ca lucrurile să nu se încingă, între cei doi a apărut un alt oficial, Carlos Naval.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid – Barcelona 2-1 | Gerard Pique l-a criticat pe arbitrul partidei

Acesta i-a transmis scurt lui Pique să meargă la vestiare, acolo unde se aflau deja ceilalţi colegi ai fundaşului catalanilor. Barcelona a cerut şi penalty la duelul dintre Mendy şi Braithwaite.

Meciul a mai fost oprit pe final, mai mult de un minut, atunci când arbitrul a avut probleme cu aparatura prin care comunică cu ceilalţi colegi de brigadă. De aici au apărut şi nervii campionului mondial. 

Reclamă

Real Madrid – Barcelona 2-1 | 4 bare şi spectacol total

Real Madrid a învins Barcelona, sâmbătă seară, pe stadionul Alfredo Di Stefano, scor 2-1, într-un meci din etapa a 30-a a campionatului Spaniei. 

Golurile au fost marcate de Benzema ’13 şi Kroos ’28 pentru învingători, respectiv Mingueza ’60 pentru FC Barcelona. Ambele echipe au ratat ocazii importante, având câte două bare.

Reclamă

Pe final, în minutul 90, de la Real Madrid a fost eliminat Casemiro, el primind al doilea cartonaş galben. Casemiro a primit primul cartonaş galben cu doar un minut înainte de eliminare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile