Închide meniul

Un star de la PSG poate ajunge lângă Cristiano Ronaldo la Juventus! Anunțul făcut de L’Equipe: "Are o reputație bună în Italia"

Alexandru Ivan Publicat: 10 aprilie 2021, 10:21

Reclamă
Un star de la PSG poate ajunge lângă Cristiano Ronaldo la Juventus! Anunțul făcut de LEquipe: "Are o reputație bună în Italia"

profimediaimages

PSG poate pierde un jucător de bază

Potrivit francezilor de la L'Equipe, Mauro Icardi are șanse minime să continue la PSG și în sezonul următor. Sursa citată notează că parizienii vor asculta ofertele pentru atacantul argentinian. Până acum, echipele din Italia au manisfestat cel mai mult interes. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maruo Icardi poate ajunge la Juventus lângă Cristiano Ronaldo

Juventus și AS Roma sunt echipele care monitorizează situația lui Mauro Icardi. Francezii nu exclud posibilitatea ca jucătorul de 28 de ani să revină în Serie A. "Are o reputație bună în Italia", a notat L'Equipe.

Mauro Icardi n-a fost inclus în lotul lui PSG pentru meciul de campionat cu Strasbourg. Argentinianul nu s-a refăcut după ultima accidentare. În total, acesta a ratat 24 de jocuri în acest sezon din cauza problemelor medicale.

Mauro Icardi a fost adus sub formă de împrumut de la Inter, în 2019, iar anul trecut PSG l-a cumpărat definitiv. 50 de milioane de euro au plătit șeicii pentru atacantul care a înscris 27 de goluri în 53 de meciuri în tricoul parizienilor.

Plecarea lui Icardi poate facilita prelungirea lui Mbappe

Icardi câștigă 10 milioane de euro pe sezon la PSG. Dacă argentinianul va pleca din capitala Franței, clubul de pe Parc de Prince poate dispune de toate resursele să-i ofere lui Mbappe salariul dorit. 

Reclamă

Spaniolii au anunțat deja că Mbappe nu-și va prelungi înțelegerea cu PSG. Real Madrid a intrat imediat în alertă.

Icardi poate fi înlocuit la PSG de Moise Kean, pe care șeicii vor să-l cumpere definitiv de la Everton. Și Paolo Dybala de la Juventus este o opțiune pentru parizieni. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și