Închide meniul

Un star de la PSG poate ajunge lângă Cristiano Ronaldo la Juventus! Anunțul făcut de L’Equipe: "Are o reputație bună în Italia"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 aprilie 2021, 10:21

Un star de la PSG poate ajunge lângă Cristiano Ronaldo la Juventus! Anunțul făcut de LEquipe: "Are o reputație bună în Italia"

profimediaimages

PSG poate pierde un jucător de bază

Potrivit francezilor de la L'Equipe, Mauro Icardi are șanse minime să continue la PSG și în sezonul următor. Sursa citată notează că parizienii vor asculta ofertele pentru atacantul argentinian. Până acum, echipele din Italia au manisfestat cel mai mult interes. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maruo Icardi poate ajunge la Juventus lângă Cristiano Ronaldo

Juventus și AS Roma sunt echipele care monitorizează situația lui Mauro Icardi. Francezii nu exclud posibilitatea ca jucătorul de 28 de ani să revină în Serie A. "Are o reputație bună în Italia", a notat L'Equipe.

Mauro Icardi n-a fost inclus în lotul lui PSG pentru meciul de campionat cu Strasbourg. Argentinianul nu s-a refăcut după ultima accidentare. În total, acesta a ratat 24 de jocuri în acest sezon din cauza problemelor medicale.

Mauro Icardi a fost adus sub formă de împrumut de la Inter, în 2019, iar anul trecut PSG l-a cumpărat definitiv. 50 de milioane de euro au plătit șeicii pentru atacantul care a înscris 27 de goluri în 53 de meciuri în tricoul parizienilor.

Plecarea lui Icardi poate facilita prelungirea lui Mbappe

Icardi câștigă 10 milioane de euro pe sezon la PSG. Dacă argentinianul va pleca din capitala Franței, clubul de pe Parc de Prince poate dispune de toate resursele să-i ofere lui Mbappe salariul dorit. 

Reclamă

Spaniolii au anunțat deja că Mbappe nu-și va prelungi înțelegerea cu PSG. Real Madrid a intrat imediat în alertă.

Icardi poate fi înlocuit la PSG de Moise Kean, pe care șeicii vor să-l cumpere definitiv de la Everton. Și Paolo Dybala de la Juventus este o opțiune pentru parizieni. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și