Închide meniul

Dortmund l-a uitat pe Hummels în stadion. ”În autocar, nimeni nu și-a dat seama că lipsește!”

Cătălin Oprișan Publicat: 8 aprilie 2021, 12:10

Reclamă
Dortmund l-a uitat pe Hummels în stadion. ”În autocar, nimeni nu și-a dat seama că lipsește!”

Profimediaimages

Hummels n-a acuzat ”uitarea”, a marcat contra lui Frankfurt, dar Dortmund a pierdut, cu 2-1

Pe 20 martie, Borussia Dortmund a avut meci, în deplasare, la Koln. S-a terminat 2-2, iar Mats Hummels, ”vicecăpitanul” oaspeților, a mai rămas câteva minute în interiorul stadionului, pentru declarații. Supărată de rezultat, dar și de faptul că distanța față de Bayern Munchen se tot mărește, delegația Borussiei a plecat repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”În autocar, nimeni nu a observat că lipsește, așa că abia când acesta s-a oprit jucătorii și-au dat seama că nu e!”, au spus fotbaliștii de la Dortmund. Hummels a trebuit să se întoarcă la bordul unei mașini particulare.

”Această neconcordanță este o metaforă pentru întregul sezon”, au scris cei de la ”Bild”, cu referire la sezonul prost al echipei din Bundesliga. Actualmente, Dortmund e pe 5, la 21 de puncte de liderul Bayern Munchen. 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – FCU Craiova 1-0. Luckassen a dat lovitura! Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și