Închide meniul

Manchester City – Borussia Dortmund 2-1 | Reacţia lui Pep Guardiola după ce arbitrul Octavian Şovre a fost surprins luând un autograf de la Erling Haaland

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 5:16

Reclamă
Manchester City – Borussia Dortmund 2-1 | Reacţia lui Pep Guardiola după ce arbitrul Octavian Şovre a fost surprins luând un autograf de la Erling Haaland

BT Sport

Octavian Şovre i-a cerut autograf lui Erling Haaland

"Nu văd care e problema. Dacă e fan şi era acolo? Poate a fost pentru fiica lui. Nu am mai văzut aşa ceva, dar arbitrii au fost foarte buni", a spus Pep Guardiola, după ce liderul din Premier League s-a impus abia în prelungirile meciului în faţa echipei norvegianului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Şovre i-a cerut autograf lui Erling Haaland

Totuşi, lumea fotbalului a considerat nepotrivit gestul făcut de asistentul lui Ovidiu Haţegan. Asta în contextul în care brigada românului a avut parte de o primă repriză complicată, în care a luat două decizii controversate: a anulat un penalty pentru City şi a oprit o fază iminentă de gol a oaspeţilor. 

"Au avut o primă repriză grea şi au luat foarte multe decizii greşite. Poţi fi un fan, însă nu poţi face asta în faţa celorlalţi jucători, pur şi simplu nu dă bine", a comentat Owen Hargreaves, fostul jucător al lui Manchester United. 

Erling Haaland, dorit de toată Europa

Vedeta lui Dortmund a înscris 33 de goluri în tot atâtea meciuri, iar nume grele din fotbalul mondial, printre care se numără Barcelona, Manchester United, City și Chelsea, și-au manisfetat interesul pentru Haaland.

Reclamă

Borussia Dortmund i-a setat prețul atacantului la 180 de milioane de euro. În 2022, clauza acestuia va scădea la "numai" 75 de milioane. Prin urmare, nemții s-ar putea vedea obligați să renunțe la golgheterul de 20 de ani încă din această vară.

Haaland a ajuns la Borussia Dortmund în ianuarie 2020. Nemții i-au achitat doar 20 de milioane de euro lui RB Salzburg pentru transferul norvegianului. Potrivit site-ului specialitate Transfermarkt.com, el este cotat la 110 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și