Închide meniul

Manchester City – Borussia Dortmund 2-1 | Reacţia lui Pep Guardiola după ce arbitrul Octavian Şovre a fost surprins luând un autograf de la Erling Haaland

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 5:16

Manchester City – Borussia Dortmund 2-1 | Reacţia lui Pep Guardiola după ce arbitrul Octavian Şovre a fost surprins luând un autograf de la Erling Haaland

BT Sport

Octavian Şovre i-a cerut autograf lui Erling Haaland

"Nu văd care e problema. Dacă e fan şi era acolo? Poate a fost pentru fiica lui. Nu am mai văzut aşa ceva, dar arbitrii au fost foarte buni", a spus Pep Guardiola, după ce liderul din Premier League s-a impus abia în prelungirile meciului în faţa echipei norvegianului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Şovre i-a cerut autograf lui Erling Haaland

Totuşi, lumea fotbalului a considerat nepotrivit gestul făcut de asistentul lui Ovidiu Haţegan. Asta în contextul în care brigada românului a avut parte de o primă repriză complicată, în care a luat două decizii controversate: a anulat un penalty pentru City şi a oprit o fază iminentă de gol a oaspeţilor. 

"Au avut o primă repriză grea şi au luat foarte multe decizii greşite. Poţi fi un fan, însă nu poţi face asta în faţa celorlalţi jucători, pur şi simplu nu dă bine", a comentat Owen Hargreaves, fostul jucător al lui Manchester United. 

Erling Haaland, dorit de toată Europa

Vedeta lui Dortmund a înscris 33 de goluri în tot atâtea meciuri, iar nume grele din fotbalul mondial, printre care se numără Barcelona, Manchester United, City și Chelsea, și-au manisfetat interesul pentru Haaland.

Reclamă

Borussia Dortmund i-a setat prețul atacantului la 180 de milioane de euro. În 2022, clauza acestuia va scădea la "numai" 75 de milioane. Prin urmare, nemții s-ar putea vedea obligați să renunțe la golgheterul de 20 de ani încă din această vară.

Haaland a ajuns la Borussia Dortmund în ianuarie 2020. Nemții i-au achitat doar 20 de milioane de euro lui RB Salzburg pentru transferul norvegianului. Potrivit site-ului specialitate Transfermarkt.com, el este cotat la 110 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Manchester City - Borussia Dortmund 2-1
  • La finalul meciului, Octavian Şovre i-a cerut un autograf lui Erling Haaland

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene Vezi toate știrile
Citește și