Închide meniul

Barcelona – Valladolid 1-0. Victorie dramatică pentru catalani, care s-au apropiat la doar un punct de liderul Atletico. Dembele şi-a salvat echipa înainte de "El Clasico"

Alexandru Ivan Publicat: 5 aprilie 2021, 21:03

Reclamă
Barcelona – Valladolid 1-0. Victorie dramatică pentru catalani, care s-au apropiat la doar un punct de liderul Atletico. Dembele şi-a salvat echipa înainte de "El Clasico"

profimedia

Barcelona se pregatește de El Clasico

Valladolid a început tare și a ratat prima ocazie pe Camp Nou. Kenan Kodro a zguduit transversala lui Ter Stegen cu o lovitură de cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a rata două șanse uriașe până la pauză, prin Messi și Pedri. Cel din urmă a șutat în bară, dintr-o poziție bună. A fost a 29-a oară în acest sezon când Barcelona lovește bara. 

Barcelona – Real Valladolid 1-0

Catalanii au luat cu asalt careul oaspeților în repriza secundă. Dembele a fost blocat de Jordi Masip, iar Griezmann a trimis cu capul peste poartă, dintr-o poziție ideală. 

O fază controversată s-a petrecut în minutul 63, la un presupus henț în careu al lui Jordi Alba. După consultarea VAR, arbitrul a decis să nu acorde penalty pentru oaspeți. 

Reclamă

Valladolid a rămas în 10 oameni în minutul 79, după eliminarea lui Oscar Plano. Barcelona a continuat să preseze, iar golul a venit aproape la ultima fază a meciului.

Ousmane Dembele a fost eroul catalanilor. Frenkie De Jong a centrat în careu, iar balonul deviat de Araujo a ajuns la atacantul francez. Dembele n-a stat pe gânduri și a șutat din prima la colțul scurt. Jordi Masip n-a mai putut interveni.

După acest rezultat, Barcelona s-a apropiat la numai un singur punct de liderul Atletico Madrid. Messi&Co sunt neînvinși din decembrie 2020 și au șase victorii consecutive în La Liga. 

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona – Real Madrid, încă un episod din "El Clasico"

Meciul cu Valladolid a fost ultimul test pentru Barcelona înaintea duelului cu eterna rivală. "El Clasico" va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

Real Madrid este la două puncte în spatele Barcelonei și la trei lungimi de Atletico Madrid. Echipa lui Zidane are trei victorii consecutive și moralul la cote maxime.

Cu toate acestea, Los Blancos au un program mai încărcat. Real Madrid a jucat sâmbătă cu Eibar în La Liga și are meci marţi cu Liverpool, în "sferturile" Champions League.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor Vezi toate știrile
Citește și