Închide meniul

Barcelona – Valladolid 1-0. Victorie dramatică pentru catalani, care s-au apropiat la doar un punct de liderul Atletico. Dembele şi-a salvat echipa înainte de "El Clasico"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 aprilie 2021, 21:03

Barcelona – Valladolid 1-0. Victorie dramatică pentru catalani, care s-au apropiat la doar un punct de liderul Atletico. Dembele şi-a salvat echipa înainte de "El Clasico"

profimedia

Barcelona se pregatește de El Clasico

Valladolid a început tare și a ratat prima ocazie pe Camp Nou. Kenan Kodro a zguduit transversala lui Ter Stegen cu o lovitură de cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a rata două șanse uriașe până la pauză, prin Messi și Pedri. Cel din urmă a șutat în bară, dintr-o poziție bună. A fost a 29-a oară în acest sezon când Barcelona lovește bara. 

Barcelona – Real Valladolid 1-0

Catalanii au luat cu asalt careul oaspeților în repriza secundă. Dembele a fost blocat de Jordi Masip, iar Griezmann a trimis cu capul peste poartă, dintr-o poziție ideală. 

O fază controversată s-a petrecut în minutul 63, la un presupus henț în careu al lui Jordi Alba. După consultarea VAR, arbitrul a decis să nu acorde penalty pentru oaspeți. 

Reclamă

Valladolid a rămas în 10 oameni în minutul 79, după eliminarea lui Oscar Plano. Barcelona a continuat să preseze, iar golul a venit aproape la ultima fază a meciului.

Ousmane Dembele a fost eroul catalanilor. Frenkie De Jong a centrat în careu, iar balonul deviat de Araujo a ajuns la atacantul francez. Dembele n-a stat pe gânduri și a șutat din prima la colțul scurt. Jordi Masip n-a mai putut interveni.

După acest rezultat, Barcelona s-a apropiat la numai un singur punct de liderul Atletico Madrid. Messi&Co sunt neînvinși din decembrie 2020 și au șase victorii consecutive în La Liga. 

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona – Real Madrid, încă un episod din "El Clasico"

Meciul cu Valladolid a fost ultimul test pentru Barcelona înaintea duelului cu eterna rivală. "El Clasico" va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

Real Madrid este la două puncte în spatele Barcelonei și la trei lungimi de Atletico Madrid. Echipa lui Zidane are trei victorii consecutive și moralul la cote maxime.

Cu toate acestea, Los Blancos au un program mai încărcat. Real Madrid a jucat sâmbătă cu Eibar în La Liga și are meci marţi cu Liverpool, în "sferturile" Champions League.

Recomandări
  • Barcelona - Valladolid 1-0
  • Urmează meciul cu Real Madrid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și