Închide meniul

Ovidiu Hațegan, revenire de senzație în Champions League! Ce meci arbitrează după scandalul de la PSG – Basaksehir

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2021, 10:20

Reclamă
Ovidiu Hațegan, revenire de senzație în Champions League! Ce meci arbitrează după scandalul de la PSG – Basaksehir

profimedia

Ovidiu Hațegan arbitrează din nou în Champions League

UEFA l-a delegat pe Ovidiu Hațegan la manșa tur dintre Manchester City și Borussia Dortmund, din "sferturile" Champions League. Hațegan va fi ajutat de brigada sa obișnuită: asistenți Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, iar Istvan Kovacs va fi arbitrul de rezervă. În camera VAR vor sta doi italieni, Marco Di Bello și Paolo Valeri.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Hațegan arbitrează Manchester City – Borussia Dortmund

Ultimul meci condus de Hațegan în cupele europene a fost Slavia Praga – Rangers 1-1, duelul direct dintre Ianis Hagi și Nicolae Stanciu din Europa League. 

Hațegan a arbitrat și meciul Țara Galilor – Cehia 1-0, din calificările pentru CM 2022. Românul a fost nevoit să arate direct cartonasul roșu la o intrare criminală a unui jucător ceh.

De asemenea, Hațegan a condus și duelul de titlul dintre FCSB și CFR Cluj, scor 3-0. A ținut apele sub control, deși roș-albaștrii au cerut penalty la un presupus fault asupra lui Moruțan.

În total, Hațegan a condus 25 de partide în acest sezon: 5 în Champions League, una în Europa League, 2 în Nations League, una în Cupa României, 14 în Liga 1, una în calificările Champions League și una în calificările CM 2022. De-a lungul acestor meciuri, arbitrul de 40 de ani a dictat patru penalty-uri.

Reclamă

Scandalul uriaş de la PSG – Istanbul Bașakșehir

Nebunia de la Paris a început în minutul 13 al partidei dintre PSG şi Istanbul BB. Sebastian Colţescu s-a adresat despre Pierre Webo cu cuvântul "negru", atunci când a vorbit cu Haţegan, iar fostul atacant camerunez l-a auzit.

Fostul jucător de la Osasuna a auzit conversaţia şi a ieşit imediat la atac. "De ce ai spus 'negru'? De ce spui 'negru'?", a răbufnit camerunezul la adresa arbitrului de rezervă. Colţescu a încercat să se apere şi să transmită că nu a folosit nicio tentă rasistă, dar nu i-a putut convinge pe oficialii lui Başakşehir. "Eşti un rasist", s-a auzit strigând antrenorul turcilor, Okan Buruk.

Nici jucătorii de la PSG n-au fost indiferenţi. Vedetele Kylian Mbappe şi Neymar au avut un mesaj clar pentru Haţegan: "Dacă al patrulea oficial a spus asta, atunci trebuie să plece", i-a spus Mbappe centralului. "Nu vom mai juca! Nu vom sta pe teren cât timp acest om mai este aici", a răbufnit şi Neymar.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și