Închide meniul

Ovidiu Hațegan, revenire de senzație în Champions League! Ce meci arbitrează după scandalul de la PSG – Basaksehir

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2021, 10:20

Ovidiu Hațegan, revenire de senzație în Champions League! Ce meci arbitrează după scandalul de la PSG – Basaksehir

profimedia

Ovidiu Hațegan arbitrează din nou în Champions League

UEFA l-a delegat pe Ovidiu Hațegan la manșa tur dintre Manchester City și Borussia Dortmund, din "sferturile" Champions League. Hațegan va fi ajutat de brigada sa obișnuită: asistenți Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, iar Istvan Kovacs va fi arbitrul de rezervă. În camera VAR vor sta doi italieni, Marco Di Bello și Paolo Valeri.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Hațegan arbitrează Manchester City – Borussia Dortmund

Ultimul meci condus de Hațegan în cupele europene a fost Slavia Praga – Rangers 1-1, duelul direct dintre Ianis Hagi și Nicolae Stanciu din Europa League. 

Hațegan a arbitrat și meciul Țara Galilor – Cehia 1-0, din calificările pentru CM 2022. Românul a fost nevoit să arate direct cartonasul roșu la o intrare criminală a unui jucător ceh.

De asemenea, Hațegan a condus și duelul de titlul dintre FCSB și CFR Cluj, scor 3-0. A ținut apele sub control, deși roș-albaștrii au cerut penalty la un presupus fault asupra lui Moruțan.

În total, Hațegan a condus 25 de partide în acest sezon: 5 în Champions League, una în Europa League, 2 în Nations League, una în Cupa României, 14 în Liga 1, una în calificările Champions League și una în calificările CM 2022. De-a lungul acestor meciuri, arbitrul de 40 de ani a dictat patru penalty-uri.

Reclamă

Scandalul uriaş de la PSG – Istanbul Bașakșehir

Nebunia de la Paris a început în minutul 13 al partidei dintre PSG şi Istanbul BB. Sebastian Colţescu s-a adresat despre Pierre Webo cu cuvântul "negru", atunci când a vorbit cu Haţegan, iar fostul atacant camerunez l-a auzit.

Fostul jucător de la Osasuna a auzit conversaţia şi a ieşit imediat la atac. "De ce ai spus 'negru'? De ce spui 'negru'?", a răbufnit camerunezul la adresa arbitrului de rezervă. Colţescu a încercat să se apere şi să transmită că nu a folosit nicio tentă rasistă, dar nu i-a putut convinge pe oficialii lui Başakşehir. "Eşti un rasist", s-a auzit strigând antrenorul turcilor, Okan Buruk.

Nici jucătorii de la PSG n-au fost indiferenţi. Vedetele Kylian Mbappe şi Neymar au avut un mesaj clar pentru Haţegan: "Dacă al patrulea oficial a spus asta, atunci trebuie să plece", i-a spus Mbappe centralului. "Nu vom mai juca! Nu vom sta pe teren cât timp acest om mai este aici", a răbufnit şi Neymar.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și