Închide meniul

Dennis Man, cel mai bun jucător în Benevento – Parma 2-2! Ce notă a primit fosta "perlă" de la FCSB + Cum s-a descurcat Valentin Mihăilă

Alexandru Ivan Publicat: 3 aprilie 2021, 15:32

Reclamă
Dennis Man, cel mai bun jucător în Benevento – Parma 2-2! Ce notă a primit fosta "perlă" de la FCSB + Cum s-a descurcat Valentin Mihăilă

profimediaimages

Dennis Man, cel mai bun jucător în Benevento - Parma 2-2

Dennis Man a făcut un meci solid de la un cap altul. Fosta "perlă" de la FCSB a avut 54 de atingeri și o acuratețe a paselor de 81%. Mai mult, românul a reușit 2 driblinguri și 37 de pase corecte. Dennis Man a mai avut o intercepție și o centrare reușită. Sofa Score i-a acordat cea mai mare notă de pe teren: 8. Doar fundașul Riccardo Gagliolo s-a apropiat de Man, cu 7.7. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, primul gol în Seria A

Golul lui Dennis Man a venit intr-un moment crucial al jocului. Parma era condusă cu 1-2 în minutul 88, iar salvarea a venit chiar de la jucătorul român.

Man și-a așezat mingea pe piciorul stâng, într-o poziție bună din interiorul careului. Execuția românului a prins puțin exterior și s-a oprit în plasa laterală, la colțul scurt. Portarul gazdelor n-a avut nicio șansă!

VIDEO AICI CU GOLUL LUI DENNIS MAN 

Reclamă

Dennis Man putea să-și treacă în cont "dubla". A trimis cu capul peste poartă, dintr-o poziție bună. Dennis Man a jucat, în total, 10 meciuri în Serie A. Românul a dat prima pasă decisivă chiar pentru Valentin Mihăilă, iar acum a reușit și primul gol.

Cum s-a descurcat Valentin Mihăilă în Benevento – Parma 2-2

Celălalt român de la Parma, Valentin Mihăilă, a fost doar rezervă. Fostul jucător al Craiovei a intrat pe teren în minutul 78, în locul vedetei Gervinho. 

În cele 12 minute pe care le-a prins, Mihăilă a avut 5 atingeri și 3 pase corecte (100% acuratețe). A încercat și un dribling, dar nu i-a reușit.

Reclamă 4 / 0/3

Sofa Score i-a acordat nota 6.4 lui Valentin Mihăilă. Doar Maxim Busi și Vincent Laurini au primit o notă mai mică decât jucătorul român. Cu toate acestea, Mihăilă s-a descurcat excelent când a fost titular. 

După acest rezultat, Parma a rămas pe locul 19 în Serie A. Echipa lui Man și Mihăilă este la trei puncte de salvare. Torino, prima echipă de deasupra liniei, are însă două jocuri mai puțin disputate. 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 2-0. Andrei Ivan a dat lovitura! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău Vezi toate știrile
Citește și