Închide meniul

Dennis Man, cel mai bun jucător în Benevento – Parma 2-2! Ce notă a primit fosta "perlă" de la FCSB + Cum s-a descurcat Valentin Mihăilă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 aprilie 2021, 15:32

Dennis Man, cel mai bun jucător în Benevento – Parma 2-2! Ce notă a primit fosta "perlă" de la FCSB + Cum s-a descurcat Valentin Mihăilă

profimediaimages

Dennis Man, cel mai bun jucător în Benevento - Parma 2-2

Dennis Man a făcut un meci solid de la un cap altul. Fosta "perlă" de la FCSB a avut 54 de atingeri și o acuratețe a paselor de 81%. Mai mult, românul a reușit 2 driblinguri și 37 de pase corecte. Dennis Man a mai avut o intercepție și o centrare reușită. Sofa Score i-a acordat cea mai mare notă de pe teren: 8. Doar fundașul Riccardo Gagliolo s-a apropiat de Man, cu 7.7. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, primul gol în Seria A

Golul lui Dennis Man a venit intr-un moment crucial al jocului. Parma era condusă cu 1-2 în minutul 88, iar salvarea a venit chiar de la jucătorul român.

Man și-a așezat mingea pe piciorul stâng, într-o poziție bună din interiorul careului. Execuția românului a prins puțin exterior și s-a oprit în plasa laterală, la colțul scurt. Portarul gazdelor n-a avut nicio șansă!

VIDEO AICI CU GOLUL LUI DENNIS MAN 

Reclamă

Dennis Man putea să-și treacă în cont "dubla". A trimis cu capul peste poartă, dintr-o poziție bună. Dennis Man a jucat, în total, 10 meciuri în Serie A. Românul a dat prima pasă decisivă chiar pentru Valentin Mihăilă, iar acum a reușit și primul gol.

Cum s-a descurcat Valentin Mihăilă în Benevento – Parma 2-2

Celălalt român de la Parma, Valentin Mihăilă, a fost doar rezervă. Fostul jucător al Craiovei a intrat pe teren în minutul 78, în locul vedetei Gervinho. 

În cele 12 minute pe care le-a prins, Mihăilă a avut 5 atingeri și 3 pase corecte (100% acuratețe). A încercat și un dribling, dar nu i-a reușit.

Reclamă 4 / 0/3

Sofa Score i-a acordat nota 6.4 lui Valentin Mihăilă. Doar Maxim Busi și Vincent Laurini au primit o notă mai mică decât jucătorul român. Cu toate acestea, Mihăilă s-a descurcat excelent când a fost titular. 

După acest rezultat, Parma a rămas pe locul 19 în Serie A. Echipa lui Man și Mihăilă este la trei puncte de salvare. Torino, prima echipă de deasupra liniei, are însă două jocuri mai puțin disputate. 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și