Închide meniul

Antrenorul Parmei a dat răspunsul fără ezitare la cea mai grea întrebare: "Cine e mai bun, Man sau Mihăilă?"

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2021, 7:45

Reclamă
Antrenorul Parmei a dat răspunsul fără ezitare la cea mai grea întrebare: "Cine e mai bun, Man sau Mihăilă?"

Profimedia

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt colegi la Parma

Roberto D'Aversa a evitat un răspouns direct în momentul în care a fost întrebat care este mai bun dintre cei doi. Tehnicianul s-a limitat la a-i caracteriza pe cei. Dennis Man şi Valentin Mihăilă au revenit la Parma după acţiunea de la echipa naţională. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Man și Mihăilă sunt jucători diferiți. Man e mai bun din punct de vedere tehnic, iar Mihăilă are calități superioare atunci când sunt spații. (n.r – Mihăilă) Are o viteză excelentă, iar dacă reușește să fie mai cinic în careul advers, atunci va deveni devastator.

Dennis, de partea cealaltă, trebuie să își folosească mai bine calitățile fizice. Și el este puternic, rezistă în dueluri. Mihăilă depune un efort considerabil, dar ulterior are nevoie să se odihnească în timpul meciurilor", a spus D'Aversa, la SportItalia.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, condamnaţi să salveze Parma de la retrogradare

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au o misiune infernală în acest final de sezon. Trebuie să o salveze pe Parma de la retrogradare. Cei doi internaţionali români au aflat calculele salvării chiar de la antrenorul lor. 

"Am ratat deja prea multe șanse, însă mai sunt 30 de puncte puse în joc și nu ne permitem să le risipim. Benevento are un moral foarte bun după victoria cu Juventus, de la Torino. Salvarea așa se obține, prin victorii pe terenuri grele, așa cum va fi sâmbătă.

Reclamă

Pentru a ne salva avem nevoie de mai puțin de 40 de puncte, dar totul depinde de duelurile directe, chiar și ale noastre cu Torino, Cagliari sau Benevento", a mai spus D'Aversa, citat de parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și