Închide meniul

Antrenorul Parmei a dat răspunsul fără ezitare la cea mai grea întrebare: "Cine e mai bun, Man sau Mihăilă?"

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2021, 7:45

Antrenorul Parmei a dat răspunsul fără ezitare la cea mai grea întrebare: "Cine e mai bun, Man sau Mihăilă?"

Profimedia

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt colegi la Parma

  • Tehnicianul Parmei a vorbit despre Man şi Mihăilă
  • Ce obiectiv au cei doi în acest sezon

Roberto D'Aversa a evitat un răspouns direct în momentul în care a fost întrebat care este mai bun dintre cei doi. Tehnicianul s-a limitat la a-i caracteriza pe cei. Dennis Man şi Valentin Mihăilă au revenit la Parma după acţiunea de la echipa naţională. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Man și Mihăilă sunt jucători diferiți. Man e mai bun din punct de vedere tehnic, iar Mihăilă are calități superioare atunci când sunt spații. (n.r – Mihăilă) Are o viteză excelentă, iar dacă reușește să fie mai cinic în careul advers, atunci va deveni devastator.

Dennis, de partea cealaltă, trebuie să își folosească mai bine calitățile fizice. Și el este puternic, rezistă în dueluri. Mihăilă depune un efort considerabil, dar ulterior are nevoie să se odihnească în timpul meciurilor", a spus D'Aversa, la SportItalia.

Reclamă

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, condamnaţi să salveze Parma de la retrogradare

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au o misiune infernală în acest final de sezon. Trebuie să o salveze pe Parma de la retrogradare. Cei doi internaţionali români au aflat calculele salvării chiar de la antrenorul lor. 

"Am ratat deja prea multe șanse, însă mai sunt 30 de puncte puse în joc și nu ne permitem să le risipim. Benevento are un moral foarte bun după victoria cu Juventus, de la Torino. Salvarea așa se obține, prin victorii pe terenuri grele, așa cum va fi sâmbătă.

Reclamă

Pentru a ne salva avem nevoie de mai puțin de 40 de puncte, dar totul depinde de duelurile directe, chiar și ale noastre cu Torino, Cagliari sau Benevento", a mai spus D'Aversa, citat de parmalive.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man
AntenaPLAY • 23 mart., 17:39
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man: „E un jucător complet! Să vorbim la superlativ despre el!”
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”