Închide meniul

Surpriză uriașă în grupa României! Armenia – Islanda 2-0. Cum arată clasamentul înaintea meciului cu Germania + Spania, victorie chinuită cu Georgia

Alexandru Ivan Publicat: 28 martie 2021, 18:10

Reclamă
Surpriză uriașă în grupa României! Armenia – Islanda 2-0. Cum arată clasamentul înaintea meciului cu Germania + Spania, victorie chinuită cu Georgia

profimedia

Armenia - Islanda 2-0

Armenia a reușit surpriza serii. Fără vedeta Mkhitaryan, armenii au câștigat cu 2-0 împotriva Islandei. Barseghyan și Bayramyan au fost eroii serii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima repriză a fost săracă în ocazii, dar meciul s-a animat după pauză. Tigran Barseghyan, jucătorul lui Astana, a deschis scorul în minutul 53, cu un șut necruțător din interiorul careului. A fost a șaptea reușită pentru el în tricoul echipei naționale!

Calificări CM 2022 | Armenia – Islana 2-0

Islandezii au alergat după egalare și au ratat ocazii uriașe. Kolbeinn Sigthorsson a trimis pe lângă poartă dintr-un corner, iar Jon Dadi Bodvarsson a irosit două șanse uriașe, singur cu portarul advers. 

Armenii au dat lovitura cu un sfert de oră înainte de final. Khoren Bayramyan a finalizat fără emoții faza creată de Tigran Barseghyan. A a fost doar al doilea gol pentru el în tricoul reprezentativei Armeniei.

S-a terminat 2-0 pentru Armenia, care a început ideal campania de calificare la Mondialul din Qatar, cu două victorii consecutive. De cealaltă parte, Islanda a debutat cu două înfrângeri la rând. Înaintea duelului dintre România și Germania, situația din grupa J este următoarea: 

Reclamă
Reclamă 4

Calificări CM 2022 | Georgia – Spania 1-2

Singura ocazie a Spaniei din prima repriză cu Georgia a venit în minutul 11, când Ferran Torres a reluat în brațele portarului Loria dintr-o poziție ideală. Cei care au intrat în avantaj la pauză au fost georgienii. Khvicha Kvaratskhelia l-a învins pe Unai Simon după ce a fost servit ideal de Otar Kiteishvili.

Spania reușit să egaleze la aproape 10 minute de la revenirea de la cabine. Ferran Torres a trimis balonul în plasă după o centrare de efect al lui Jordi Alba. Torres a înscris patru din ultimele șapte goluri ale Spaniei în meciurile oficiale! 

Reclamă

Ibericii au dat lovitura în prelungiri. Același Jordi Alba i-a pasat ideal lui Dani Olmo, care a șutat aproape de vinclu din marginea careului! A fost al doilea gol pentru Olmo la reprezentativa de seniori.

S-a terminat 2-1 pentru Spania, care este lider în grupa B după primele două etape. Ocupanta locului secund, Suedia, are un meci mai puțin disputat. 

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:44

Cât costă biletele pentru Supercupa României, FCSB – Corvinul Hunedoara, de pe stadionul „Steaua”! Anunțul făcut de FRF

19:18

Premii record la Wimbledon 2024! Englezii pun la bătaie sume colosale la Londra

19:16

Gigi Becali a pus ochii pe un fost portar de la Real Madrid! A câștigat Liga Campionilor, iar acum e așteptat la FCSB

18:55

Lionel Messi i-a dat replica lui Kylian Mbappe şi şi-a înţepat fostul coleg: „De aceea toţi vor să fie campioni mondiali”

18:47

„Cunosc mulți jucători români!” Oleksandr Zinchenko a vorbit despre România înainte de EURO! Cum i-a caracterizat pe tricolori

18:40

VIDEOAndreea Dragoman, înfrângere la WTT Star Contender Ljubljana 2024, LIVE în AntenaPLAY. Eliza Samara s-a calificat în turul 2

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și