Închide meniul

Surpriză uriașă în grupa României! Armenia – Islanda 2-0. Cum arată clasamentul înaintea meciului cu Germania + Spania, victorie chinuită cu Georgia

Alexandru Ivan Publicat: 28 martie 2021, 18:10

Reclamă
Surpriză uriașă în grupa României! Armenia – Islanda 2-0. Cum arată clasamentul înaintea meciului cu Germania + Spania, victorie chinuită cu Georgia

profimedia

Armenia - Islanda 2-0

Armenia a reușit surpriza serii. Fără vedeta Mkhitaryan, armenii au câștigat cu 2-0 împotriva Islandei. Barseghyan și Bayramyan au fost eroii serii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima repriză a fost săracă în ocazii, dar meciul s-a animat după pauză. Tigran Barseghyan, jucătorul lui Astana, a deschis scorul în minutul 53, cu un șut necruțător din interiorul careului. A fost a șaptea reușită pentru el în tricoul echipei naționale!

Calificări CM 2022 | Armenia – Islana 2-0

Islandezii au alergat după egalare și au ratat ocazii uriașe. Kolbeinn Sigthorsson a trimis pe lângă poartă dintr-un corner, iar Jon Dadi Bodvarsson a irosit două șanse uriașe, singur cu portarul advers. 

Armenii au dat lovitura cu un sfert de oră înainte de final. Khoren Bayramyan a finalizat fără emoții faza creată de Tigran Barseghyan. A a fost doar al doilea gol pentru el în tricoul reprezentativei Armeniei.

S-a terminat 2-0 pentru Armenia, care a început ideal campania de calificare la Mondialul din Qatar, cu două victorii consecutive. De cealaltă parte, Islanda a debutat cu două înfrângeri la rând. Înaintea duelului dintre România și Germania, situația din grupa J este următoarea: 

Reclamă
Reclamă 4

Calificări CM 2022 | Georgia – Spania 1-2

Singura ocazie a Spaniei din prima repriză cu Georgia a venit în minutul 11, când Ferran Torres a reluat în brațele portarului Loria dintr-o poziție ideală. Cei care au intrat în avantaj la pauză au fost georgienii. Khvicha Kvaratskhelia l-a învins pe Unai Simon după ce a fost servit ideal de Otar Kiteishvili.

Spania reușit să egaleze la aproape 10 minute de la revenirea de la cabine. Ferran Torres a trimis balonul în plasă după o centrare de efect al lui Jordi Alba. Torres a înscris patru din ultimele șapte goluri ale Spaniei în meciurile oficiale! 

Reclamă 4 / 0/3

Ibericii au dat lovitura în prelungiri. Același Jordi Alba i-a pasat ideal lui Dani Olmo, care a șutat aproape de vinclu din marginea careului! A fost al doilea gol pentru Olmo la reprezentativa de seniori.

S-a terminat 2-1 pentru Spania, care este lider în grupa B după primele două etape. Ocupanta locului secund, Suedia, are un meci mai puțin disputat. 

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
23:44

Echipa lui George Puşcaş, Bari, rămâne în Serie B! Victorie clară în returul barajului cu Ternana

23:33

LIVE VIDEOSuedia – Finlanda și SUA – Cehia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Rezultatele din sferturile Campionatului Mondial de hochei

23:16

„Mai mult decât frați!” Hristo Stoichkov, mesaj fabulos despre relația cu Gică Hagi și Gică Popescu!

23:15

Mihai Rotaru a realizat prima mutare pentru noul sezon: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

22:41

Andrei Cordea a marcat în poarta lui Al Hilal! Fostul jucător al lui Gigi Becali e în formă maximă în Arabia Saudită

22:34

„Miculescu e cel mai bun!” Mihai Stoica nu a stat pe gânduri după ce Gigi Becali l-a transferat pe Daniel Popa la FCSB!

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 5 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și