Închide meniul

Calificări CM 2022 | Ibrahimovic, pasă de gol în stil "kung-fu" în Kosovo-Suedia. Macedonia de Nord a trimis România pe locul 4. Toate rezultatele sunt AICI

Alexandru Ivan Publicat: 28 martie 2021, 20:20

Reclamă
Calificări CM 2022 | Ibrahimovic, pasă de gol în stil "kung-fu" în Kosovo-Suedia. Macedonia de Nord a trimis România pe locul 4. Toate rezultatele sunt AICI

profimedia

Ibrahimovic a revenit la naționala Suediei

Preliminariile CM 2022. Meciurile zilei

  • Kazahstan – Franţa 0-2
  • Albania – Anglia 0-2
  • Armenia – Islanda 2-0
  • Danemarca – Moldova 8-0
  • Georgia – Spania 1-2
  • Austria – Insulele Feroe 3-1
  • Bulgaria – Italia 0-2
  • Elveţia – Lituania 1-0
  • Israel – Scoţia 1-1
  • Kosovo – Suedia 0-3
  • Macedonia de Nord – Liechtenstein 5-0
  • Polonia – Andorra 3-0
  • San Marino – Ungaria 0-3
  • Ucraina – Finlanda 1-1

UPDATE: Ibrahimovic a fost înlocuit în minutul 67, înainte ca Suedia să facă 3-0. Atacantul lui Milan a dat o pasă de gol cu o nouă execuţie "kung-fu".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: Kosovo – Suedia 0-2! Augustinsson a deschis scorul pentru nordici cin pasa lui Ibrahimovic, în minutul 12. Alexander Isak a majorat avantajul Suediei cu 10 minute înainte de pauză. 

UPDATE: Bulgaria – Italia 0-1! Andrea Belotti a înscris din penalty.

UPDATE: Georgia – Spania 1-2! Dani Olmo a adus victoria ibericilor în prelungiri! 

Reclamă

UPDATE: Damermarca – Moldova 8-0! Ingvartsen a înscris și el. 

UPDATE: Danemarca – Moldova 7-0! Skov și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. 

UPDATE: Armenia – Islanda 2-0! Bayramyan a majorat avantajul armenilor. La aceste scoruri, islandezii sunt pe ultimul loc în grupă

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: Albania – Anglia 0-2! Harry Kane și Mason Mount au maract pentru selecționata Albionului. 

UPDATE: Georgia – Spania 1-1! Ferran Torres a adus egalarea pentru iberici. 

UPDATE: Armenia – Islanda 1-0! Barseghyan a deschis scorul pentru armeni. În acest moment, armenii sunt lideri în grupa României

UPDATE: Danemarca – Moldova 6-0! Moldovenii au mai luat un gol! Dolberg și Damsgaard au reușit câte o "dublă".

UPDATE: Danemarca – Moldova 5-0! Prima repriză de coșmar pentru moldoveni! 

UPDATE: Georgia – Spania 1-0! Kvaratskhelia a deschis scorul pentru gazde. Se conturează o surpriză uriașă! 

UPDATE: Kazakhstan – Franța 0-2. Franţa a obţinut victoria şi ocupă primul loc în Grupa D, cu 4 puncte acumulate după 2 etape. 

Reclamă

UPDATE: Kazakhstan – Franța 0-2! Mbappe a ratat o lovitură de la 11 metri. Starul lui PSG nu a jucat ca titular. Mbappe a intrat pe teren în minutul 59. El a fost ignorat de Martial în momentul schimbării!

UPDATE: Kazakhstan – Franța 0-2! Maily și-a trimis balonul în proprie poartă. 

UPDATE: Kazakhstan – Franța 0-1! Ousmane Dembele a deschis scorul pentru naționala lui Deschamps

Kazakhstan – Franța

Franța nu-și mai permite pași greșiți după ce a scos doar o remiză de pe teren propriu cu Ucraina, scor 1-1.  Naționala lui Didier Deschamps are un meci facil pe hârtie. Kazakhstan este fără victorie de cinci meciuri în disputele oficiale.

Cu toate acestea, partida se anunță una interesantă. Francezii vor să fie primi care să rupă blestemul campioanei en-titre la Campionatul Mondial.

Georgia – Spania

La fel ca Franța, Spania a dezamăgit în prima etapă din calificări. Ibericii au reușit doar un 1-1 pe teren propriu cu Grecia.  

Georgienii au cedat în runda precedentă, 0-1 cu Suedia. Spania vrea să-și recapete statutul de forță pe plan mondial.

Bulgaria – Italia

Bulgaria a pierdut fără drept de apel în prima rundă, 1-3 cu Elveția. De cealaltă parte, Italia a câștigat 2-0 cu Irlanda de Nord.

Italienii au ratat prezența la CM 2018 din Rusia. Selecționata lui Roberto Mancini nu-și permite să piardă biletele și spre Qatar.

România – Germania

România – Germania este meciul cu cea mai mare miză pentru noi. Selecționata lui Rădoi a câștigat cu Macedonia de Nord în prima rundă, dar erorile defensive ne-au dat mari emoții. 

În fața unei ofensive letale precum a Germaniei, tricolorii trebuie să facă meciul vieții. În cazul unui rezultat pozitiv cu Germania, România poate spera cu adevărat la Campionatul Mondial. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și