Închide meniul

Calificări CM 2022 | Ibrahimovic, pasă de gol în stil "kung-fu" în Kosovo-Suedia. Macedonia de Nord a trimis România pe locul 4. Toate rezultatele sunt AICI

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 martie 2021, 20:20

Calificări CM 2022 | Ibrahimovic, pasă de gol în stil "kung-fu" în Kosovo-Suedia. Macedonia de Nord a trimis România pe locul 4. Toate rezultatele sunt AICI

profimedia

Ibrahimovic a revenit la naționala Suediei

Preliminariile CM 2022. Meciurile zilei

  • Kazahstan – Franţa 0-2
  • Albania – Anglia 0-2
  • Armenia – Islanda 2-0
  • Danemarca – Moldova 8-0
  • Georgia – Spania 1-2
  • Austria – Insulele Feroe 3-1
  • Bulgaria – Italia 0-2
  • Elveţia – Lituania 1-0
  • Israel – Scoţia 1-1
  • Kosovo – Suedia 0-3
  • Macedonia de Nord – Liechtenstein 5-0
  • Polonia – Andorra 3-0
  • San Marino – Ungaria 0-3
  • Ucraina – Finlanda 1-1

UPDATE: Ibrahimovic a fost înlocuit în minutul 67, înainte ca Suedia să facă 3-0. Atacantul lui Milan a dat o pasă de gol cu o nouă execuţie "kung-fu".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: Kosovo – Suedia 0-2! Augustinsson a deschis scorul pentru nordici cin pasa lui Ibrahimovic, în minutul 12. Alexander Isak a majorat avantajul Suediei cu 10 minute înainte de pauză. 

UPDATE: Bulgaria – Italia 0-1! Andrea Belotti a înscris din penalty.

UPDATE: Georgia – Spania 1-2! Dani Olmo a adus victoria ibericilor în prelungiri! 

Reclamă

UPDATE: Damermarca – Moldova 8-0! Ingvartsen a înscris și el. 

UPDATE: Danemarca – Moldova 7-0! Skov și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. 

UPDATE: Armenia – Islanda 2-0! Bayramyan a majorat avantajul armenilor. La aceste scoruri, islandezii sunt pe ultimul loc în grupă

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: Albania – Anglia 0-2! Harry Kane și Mason Mount au maract pentru selecționata Albionului. 

UPDATE: Georgia – Spania 1-1! Ferran Torres a adus egalarea pentru iberici. 

UPDATE: Armenia – Islanda 1-0! Barseghyan a deschis scorul pentru armeni. În acest moment, armenii sunt lideri în grupa României

UPDATE: Danemarca – Moldova 6-0! Moldovenii au mai luat un gol! Dolberg și Damsgaard au reușit câte o "dublă".

UPDATE: Danemarca – Moldova 5-0! Prima repriză de coșmar pentru moldoveni! 

UPDATE: Georgia – Spania 1-0! Kvaratskhelia a deschis scorul pentru gazde. Se conturează o surpriză uriașă! 

UPDATE: Kazakhstan – Franța 0-2. Franţa a obţinut victoria şi ocupă primul loc în Grupa D, cu 4 puncte acumulate după 2 etape. 

Reclamă

UPDATE: Kazakhstan – Franța 0-2! Mbappe a ratat o lovitură de la 11 metri. Starul lui PSG nu a jucat ca titular. Mbappe a intrat pe teren în minutul 59. El a fost ignorat de Martial în momentul schimbării!

UPDATE: Kazakhstan – Franța 0-2! Maily și-a trimis balonul în proprie poartă. 

UPDATE: Kazakhstan – Franța 0-1! Ousmane Dembele a deschis scorul pentru naționala lui Deschamps

Kazakhstan – Franța

Franța nu-și mai permite pași greșiți după ce a scos doar o remiză de pe teren propriu cu Ucraina, scor 1-1.  Naționala lui Didier Deschamps are un meci facil pe hârtie. Kazakhstan este fără victorie de cinci meciuri în disputele oficiale.

Cu toate acestea, partida se anunță una interesantă. Francezii vor să fie primi care să rupă blestemul campioanei en-titre la Campionatul Mondial.

Georgia – Spania

La fel ca Franța, Spania a dezamăgit în prima etapă din calificări. Ibericii au reușit doar un 1-1 pe teren propriu cu Grecia.  

Georgienii au cedat în runda precedentă, 0-1 cu Suedia. Spania vrea să-și recapete statutul de forță pe plan mondial.

Bulgaria – Italia

Bulgaria a pierdut fără drept de apel în prima rundă, 1-3 cu Elveția. De cealaltă parte, Italia a câștigat 2-0 cu Irlanda de Nord.

Italienii au ratat prezența la CM 2018 din Rusia. Selecționata lui Roberto Mancini nu-și permite să piardă biletele și spre Qatar.

România – Germania

România – Germania este meciul cu cea mai mare miză pentru noi. Selecționata lui Rădoi a câștigat cu Macedonia de Nord în prima rundă, dar erorile defensive ne-au dat mari emoții. 

În fața unei ofensive letale precum a Germaniei, tricolorii trebuie să facă meciul vieții. În cazul unui rezultat pozitiv cu Germania, România poate spera cu adevărat la Campionatul Mondial. 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și