Închide meniul

Erling Haaland poate arunca în aer piaţa transferurilor. Preţul uriaş pe care i l-a stabilit Borussia Dortmund

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 martie 2021, 15:37

Erling Haaland poate arunca în aer piaţa transferurilor. Preţul uriaş pe care i l-a stabilit Borussia Dortmund

DPA Images / Bernd Thissen via Hepta

Erling Haaland

Erling Haaland are nişte cifre uluitoare în acest sezon. A marcat 33 de goluri şi 8 pase decisive în cele 31 de jocuri pentru Dortmund din acest sezon. Haaland mai are contract cu Dortmund până în 2024 şi o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suma nu este una mare pentru marile puteri care îl vor pe atacantul norvegian. Manchester City, Real Madrid, Barcelona şi Bayern Munchen sunt echipele care au pus ochii pe starul de 20 de ani de la Dortmund. Nemţii vor să îl mai păstreze încă un sezon, pentru a-i creşte preţul, scrie ESPN.

Borussia vrea să forţeze un transfer stelar şi să evita plata clauzei de reziliere. Astfel, nemţii i-au stabilit noul preţ al lui Erling Haaland: 180 de milioane de euro. 

Erling Haaland, despre comparațiile cu Messi și Cristiano Ronaldo

Erling Haaland este printre cei mai promițători jucători la ora actuală. Norvegianul a răspuns comparațiilor cu coloșii Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

Erling Haaland a înscris 33 de goluri în 31 de meciuri disputate în acest sezon. În total, el are 49 de reușite în 49 de partide în tricoul Borussiei Dortmund. Cu așa evoluții, fanii și-au adus aminte de începuturile lui Messi și Ronaldo.

Reclamă

"Presa este cea care scrie despre asta. Nu mă concentrez pe astfel de lucruri. Vreau să devin mai bun în fiecare zi. Ronaldo și Messi, nici nu este nevoie să vorbesc despre ei. Sunt printre cei mai buni din lume. Eu sunt departe de nivelul lor", a declarat Erling Haaland, potrivit Dagbladet.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și