Închide meniul

Erling Haaland, despre comparațiile cu Messi și Cristiano Ronaldo: "Sunt departe de nivelul lor!" Ce spune despre plecarea de la Borussia Dortmund

Alexandru Ivan Publicat: 22 martie 2021, 20:01

Erling Haaland, despre comparațiile cu Messi și Cristiano Ronaldo: "Sunt departe de nivelul lor!" Ce spune despre plecarea de la Borussia Dortmund

profimedia

Erling Haaland, noul star din fotbalul mondial

  • Erling Haaland are numai 20 de ani
  • Norvegianul este comparat cu Messi și Ronaldo

Erling Haaland a înscris 33 de goluri în 31 de meciuri disputate în acest sezon. În total, el are 49 de reușite în 49 de partide în tricoul Borussiei Dortmund. Cu așa evoluții, fanii și-au adus aminte de începuturile lui Messi și Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, Haaland încearcă să rămână cu picioarele pe pământ. A spus că mai are mult de muncit pănâ să ajungă la nivelul coloșilor care au dominat scena fotbalului mai bine de 15 ani.

Erling Haaland, despre comparațiile cu Messi și Ronaldo

"Presa este cea care scrie despre asta. Nu mă concentrez pe astfel de lucruri. Vreau să devin mai bun în fiecare zi. Ronaldo și Messi, nici nu este nevoie să vorbesc despre ei. Sunt printre cei mai buni din lume. Eu sunt departe de nivelul lor", a declarat Erling Haaland, potrivit Dagbladet.

Reclamă

Erling Haaland a intrat imediat în atenția cluburilor uriașe din Europa. Chelsea, Manchester City sau Real Madrid sunt doar câteva dintre echipele care și-l doresc pe starul norvegian. 

"Încă mai am trei ani de contract cu Borussia Dortmund. Nu mă gândesc la un transfer", a spus Erling Haaland.

Reclamă

Haaland a ajuns la Borussia Dortmund în ianuarie 2020.  Nemții i-au achitat doar 20 de milioane de euro lui RB Salzburg pentru transferul norvegianului. Acum, el este cotat la 110 milioane de euro.

Erling Haaland, planuri uriașe cu echipa națională a Norvegiei

Erling Haaland vrea să scrie istorie și pentru echipa națională. A ratat calificarea la Campionatul Europan din vară și nu concepe să rateze și Mondialul din 2022.

"Norvegia trebuie să fie un adversar dificil. Noi trebuie să demonstrăm asta acum. Avem nevoie să începem să câștigăm meciuri. Vreau să joc la un turneu final cu țara mea. Sper ca asta să se întâmple", a afirmat Erling Haaland.

Reclamă 4 / 0/3

Norvegia va juca în debutul preliminarilor pentru CM 2022 împotriva Gibraltarului. Deși adversarul este unul facil pe hârtie, Haaland rămâne concentrat pe un singur obiectiv: victoria.

"Voi fi la fel de concentrat ca într-un meci cu FC Koln, Bayern Munchen sau Sevilla. Trebuie să fac ceea ce știu mai bine", a încheiat starul Borussiei Dortmund.

Norvegia a fost repartizată în grupa G a preliminariilor pentru CM 2022. Haaland&Co se vor duela cu Turcia, Olanda, Letonia, Muntenegru și Gibraltar. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS