Închide meniul

Stadionul Barcelonei, ”Camp Nou”, se transformă într-un imens centru de vaccinare contra Covid-19!!!

Antena Sport Publicat: 23 martie 2021, 17:14

Reclamă
Stadionul Barcelonei, ”Camp Nou”, se transformă într-un imens centru de vaccinare contra Covid-19!!!

Hepta

Faimoasa arenă poate găzdui, la un meci de fotbal, 99.354 de spectatori

Stadionul celor de la FC Barcelona, faimoasa arenă ”Camp Nou”, va deveni centru de vaccinare contra Covid-19, după cum anunță cei de la ”Catalunya Radio”. Conducerea grupării a fost de acord să cedeze instalațiile sporive pentru a ajuta autoritățile să lupte contra pandemiei, mai ales că meciurile se desfășoară fără spectatori în aceste momente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acordul a fost semnat de către președintele Joan Laporta și de către Alba Verges, consiliera departamentului de Sănătate al Generalității din Catalunya. Planul se afla de ceva vreme pe masa oficialităților.

Arena prezintă mai multe avantaje, printre care faptul că este de mari dimensiuni, fiind foarte bine ventilată, iar barcelonezii pot ajunge foarte ușor aici. Generalitatea din Catalunya a așteptat rezultatul alegerilor de la FC Barcelona și, după ce Laporta a fost confirmat oficial președinte, acordul a fost semnat.

Spania este una dintre țările europene cele mai afectate de pandemie, cu aproape 92.000 de decese într-un an. Are o medie de infectare de 4.800 de cazuri pe zi, iar până acum, 4,5% din polulație a fost vaccinată cu cele două doze. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și